2789
عنوان

هدیه تولد ... 🥳🌈💙😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 35 پست
چرا نرفتی دکتر ؟ تو نداشتی شوهرتم نداشت ؟ چرا جدی باهاش صحبت نکردی ببردت دکتر ؟ چرا سر و صدا راه نند ...

سلام عزیزم شبت پر ارامش 💙

روز های اول بیمار شدنم همسرم یک هفته ای پیشم نبود ( یعنی شهر ما نبود و ماموریت بود). انقدر حالم بد بود به پدرم گفتم بریم دکتر ایشون کار رو بهونه کردن و خلاصه همسرم میگفت حتما با بابا برو من پول رو میزنم برات اما من واقعا رویی نداشتم که بگم به بابا چندبار گفتم ولی ایشون پشت گوش انداخته انقدر حالم بد بود که واقعا خودم نمیتونستم برم. 

تااینکه با داداشم رفتم ولی بی اثر بود. 

همسرم که اومد یکبار دیگه رفتیم و بازم امپول و قرص 

بعدش هم دوباره خودم رفتم ( اینجا معده درد داشتم اما مشکل اصلی سرماخوردگی بود) 

تااینکه معده ام شدت گرفت و ورم شدیدی کرد. 

رفتیم پیش دکتر معاینه کرد و گفت عفونت شدید یا مشکل جدی تری میتونه باشه و اسید معده هم داری که رعایت نکردی و حتما سونو برو. 

اونجا که نتونستیم بریم همسرم گفت در همین یکی دو روز میریم. 

همش تقصیر خودم شد... صبحانه رو حذف کردم انقدر درد میکشیدم حاضر بودم گرسنگی بکشم ناهار حذف شد و شامم حذف شد. 

تمام وعده های غذایی من شد میوه یا چای حتی قهوه هم نمیخوردم میترسیدم.. 

همسرم بارها گفت شکمت خیلی سفت شده بیا یه سونو بریم اما من دیوانه همش میگفتم تو این وضع مالی کم کم یک تومنی خرج میشه دم عروسی پول نداریم 🥲 اگه عروسی عقب بیفته چی؟ 

حتی الانم دلم نمیاد برو سونو بگیرم رفتم نوبت گرفتم نوبتم نشده اومدم بیرون 

میدونی انقدر این دوران رو مخم رفته فقط میخوام تموم بشه 

میترسم کنسل بشه باز 🥲

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بزرگترین مشکلت اینه خانواده حامیت نبودن ،و خودت سعی داری همه چیزو خودت بدست بیاری حل کنی ،سوهرت نداش ...

عزیزقشنگم... 

خانواده حامی که در سن 𝟏𝟓سالگی دختر شوهر نمیدن...

دردا نفس از جانب جانان به سر چشمه روان است

صد شعله پر غصه از این کینه به جان است

صد گفته و ناگفته در این مسلک پر غصه ولیکن

گر گفته عیان است چه حاجت به بیان است

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=329156267]عزیزقشنگم...  خانواده حامی که در سن 𝟏𝟓سالگی دختر شوهر نمیدن... دردا نفس از جانب جانان به ...[/QUOT اشکال نداره کلا منظورم این بود که مظلوم نباشی که  خودشون بفهمن،حداقل یکمی در مقابل اطرافیانت خودخواه باش ،بعنی از عزیزترین آدم زندگیت که احتمالا شوهرت باشه تا بقیه  اولویت خودت باشی تحت هیچ شرایطی هیچ وقت ،هیچ مسئله ای از سلامتیت جلو تر نیست، نذار خانواده شوهرت بهت حس اینکه حقی نداری بدن ،دیگران به فکرت نیستن خودت باش ،ول کن این بحثای تربیت خانوادگیو اینا رو سنگ ،سنگو می‌شکنه البته سیاست هم چاشنیش باشه

سلام عزیزم شبت پر ارامش 💙 روز های اول بیمار شدنم همسرم یک هفته ای پیشم نبود ( یعنی شهر ما نبود و م ...

ایلدا جان سلام نصف شبت بخیر.

ببخشید من اکثرا نصفه شبایی که نمی خوابم میام نی نی سایت .

اکثراهم تایپیک های تو رفته تو چک کردنی هام.

یه تایپیک مدیریت پس انداز رویا ی زندگی  و یه دورهمیش رو می خونم  وتمام.

ایلدا من خیلی خیلی خیلی اعتقاد دارم به اینکه تمام سرنوشت ما تماما در اختیار خداست.

یعنی نه اینکه خودمون دخیل نباشیم ها  اما اون دخیل بودن خودمون هم انگاری دست خداست. فکر می کنیم بخشیش دست ماست اما این فقط افکار ماست . اصل کاری یکی دیگه است.

این  طولانی شدن دوران عقدت قطعا حکمتی داره . 

قراره یه سری چیزا رو طی این ۵ سال بفهمی ؟.

هیچ بهش فکر کردی چرا انقدر طولانی شده .؟

خدا چیا می خواسته بهت بفهمونه ؟

چیا تواین ۵ سال بهت نشون داده  ؟؟

چیا رو برات

روشن کرده؟

چه تجربه هایی سرراهت گذاشته؟ 

هیچ از این زاویه نگاه کردی چرا انقدر طولانی شده ؟.

چرا  پپیچ وخم شده انقد؟

قطعا اگر خوب فکر کنی توی اعماق وجودت جواب های خوبی براشون پیدا می کنی.

به نظرم یکم عمیق  شو

یکم به سرنخ ها و نشونه های خدا ایمان بیار.

در آخر برات آرزوی سفید بختی خوشی از ته دل آرزو می کنم عزیزم 

عزیزقشنگم...  خانواده حامی که در سن 𝟏𝟓سالگی دختر شوهر نمیدن... دردا نفس از جانب جانان به ...

گلم همیشه با یک مشاور در ارتباط باش حتما در کوچکترین مسایل مربوط به همسرت و مادرهمسرت مشاوره بگیر یادت میده با پنبه سر ببری هر چی بهت میگم از رو تجربه خودمه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )