سلام عزیزم
نه هنوز هیچی نخریدم چون حتی در شرایط اقتصادی اش نیستم نزدیک عروسی مونه واقعا کفگیر مون خورده به ته دیگ... درحدی که الان معده درد هستم هزینه های سونوگرافی و پزشک رو نداشتم و نرفتم.
دقیقا همین نمیدونم چرا همه اصرار دارن این عروس جدید رو باید مفصل برگزار کنیم... فرق ایشون با من و جاری دیگه ام چیه؟ مگر ما هدیه ای گرفتیم که ایشون بگیره؟ والا تولد من دی ماه بود اومدن کیک خوردن و حتی اسم هدیه رو نیاوردن جدا انتظار داشتم وقتی به کسی محبت نکنی انتظاری هم نداری اما منی که تولد ها و مراسم ها مودبانه هدیه خریدم باید انتظار هدیه داشته باشم...
تولد من دی ماه بود برادرشون متاهل بودن براحتی درحد توان شون میتونستن هدیه تهیه کنن اما تا پول میوه رو همون شب از همسرم گرفتن! ( اگه بگم به خوشی خوشی 𝟐𝟎تومن بیشتر گرفتن باورت میشه)
دیروز خواهرشون تماس گرفتن ایلدا جان کی میای روستا؟ گفتم چرا؟ عرض کردن چون میخوام برای فلانی هدیه بخرم تولدش هست شما بی زحمت بیای منو برسونی بازار 😐 نیست که ماشین داری دست فرمونت خوبه دیگه زحمت مارو بکش
گفتم والا من بیمار هستم تا وقتی کامل خوب نشم مسیر نمیام بدون عکس العمل خاصی گفتن انشالله خوب میشی باشه پس انشالله تا تولد بیای 🤐 ( از مشهد تا روستا تقریبا 𝟏ساعت بیشتر فاصله هست )
یا برادرشون یک هفته است میگن تولد زنمه کادو یادتون نره!
دیشب تماس گرفتن زن داداش زحمت کیک مارو بکش 🤐
اخه مگه من قناد هستم؟ فقط کیک میپزم و خامه میزنم خوشمزه میشه همین... اونم کلی لوازم میخواد و از صبح باید درگیر باشم.
به همسرم میگن میخوام گوشی بخرم برای زنم پول داری بدی یه مبلغی پیش قسط بدم؟ 😐
ببین دیگه رد دادم واقعا اینا دیگه کی هستن!