2789
عنوان

هدیه تولد ... 🥳🌈💙😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 35 پست
اره اصلا میلی نداشتم بخرم شما منو مطمعن کردی 😘😁

خواهش میکنم😁

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
اخه چی بخرم عزیزم بااین قیمت ها  رفتم شال قیمت کردم زیر 𝟐𝟒𝟎 نبود ماهم در استانه ی عروسی هست ...

دقیقا راست میگی کوچیک ترین چیزم زیر ۳۰۰ نی

ولش کن چیزی نگیر

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایلدا جان خوب شدی ؟ حالت بهتره عزیزم هیچی نخر 

سلام عزیزجان 💙 

خداروشکر خیلی خوبم 

متشکرم از احوالپرسی تون😘

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

سلام عزیزم.

چند جمله میگم تا همیشه تو زندگی استفاده کن.

به کسی که بهت احترام نمی ذاره،احترام نذار.

به کسی که براش مهم نیستی اهمیت نده.

برای کسی که برات ازش قائل نیست ،ارزش قائل نشو.

برای کسی که واست وقت نمی ذاره،وقت نذار.

تا همیشه و تا ابد.

💔🖤

لطفا بیا و بگو که چیزی نخریدید 

شما عقدشون کادو بردید درحد یه هدیه کوچیک باید براتون جبران میکردن بهتره برای هرکسی اندازه خودش جبران کنی 

تا الان مجرد و خنثی بودن برادر شوهر از این به بعد باید رفتارشون رو ببینید و بر اساس رفتار اون شما تصمیم بگیری چطور جلو بری

اگه برای مراسم عروسیتون جبران کردن شما براشون عید نوروز عروس ،و ... کاری بکن وگرنه کلا مثل خودشون رفتار کن و حرفای شوهرت که اولین تولد و اولین عید رو بی خیال شو

که بعدا نسبت به خودت حس بدی نداشته باشی روابط با جاری کلا متفاوت از بقیه خانواده شوهره کلا متقابل به سمتش قدم بردار که جای هیچ حرفی نباشه یه پول میوه رو ازتون گرفتن 

چرا فکر میکنن مال خودشون ماله ، مال شما بیت المال 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
لطفا بیا و بگو که چیزی نخریدید  شما عقدشون کادو بردید درحد یه هدیه کوچیک باید براتون جبران ...

از مراسم عروسیتون هم مبلغ طلا رو بنویس و کادو های هرکس رو هم بنویس و براساس اون بعدا جبران کن اینو تو نی نی سایت یاد گرفتم 

مثلا یکی الان ده تومن هدیه داده طلا۳ تومن دو گرم و خرده ای طلا میشه. پنج سال دیگه ، موقع جبران حواستون باشه 

یه چیز دیگه هم یاد گرفتم اینه یکی کادو به شما ۵۰ هزار میده و کل پولش و درآمدش ۱۵۰ بوده 

ولی یکی ۱۰۰ هزار میده و درآمد و پولش ۱۰ میلیون بوده و ارزش اینا یکی نیست 

معصومه جون تاپیک اقتصادی میگه قدر هزارتومنی رو هم که با زحمت خودتون و همسرتون بدست اومده بدونید چون موقع نیاز کسی هیچی کف دستتون نمیذاره 

شما هم زحمت میکشی که درآمد داری وقتی اون دلش نمیاد پول چند کیلو میوه رو میگیره چرا شما باید دلت برای زحمتت نسوزه و ۳۰۰ حداقلللل کادو بدی 

۳۰۰ پول یه روز یه کارگره

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
لطفا بیا و بگو که چیزی نخریدید  شما عقدشون کادو بردید درحد یه هدیه کوچیک باید براتون جبران ...

سلام عزیزم 

نه هنوز هیچی نخریدم چون حتی در شرایط اقتصادی اش نیستم نزدیک عروسی مونه واقعا کفگیر مون خورده به ته دیگ... درحدی که الان معده درد هستم هزینه های سونوگرافی و پزشک رو نداشتم و نرفتم. 

دقیقا همین نمیدونم چرا همه اصرار دارن این عروس جدید رو باید مفصل برگزار کنیم... فرق ایشون با من و جاری دیگه ام چیه؟ مگر ما هدیه ای گرفتیم که ایشون بگیره؟ والا تولد من دی ماه بود اومدن کیک خوردن و حتی اسم هدیه رو نیاوردن جدا انتظار داشتم وقتی به کسی محبت نکنی انتظاری هم نداری اما منی که تولد ها و مراسم ها مودبانه هدیه خریدم باید انتظار هدیه داشته باشم... 

تولد من دی ماه بود برادرشون متاهل بودن براحتی درحد توان شون میتونستن هدیه تهیه کنن اما تا پول میوه رو همون شب از همسرم گرفتن! ( اگه بگم به خوشی خوشی 𝟐𝟎تومن بیشتر گرفتن باورت میشه) 

دیروز خواهرشون تماس گرفتن ایلدا جان کی میای روستا؟ گفتم چرا؟ عرض کردن چون میخوام برای فلانی هدیه بخرم تولدش هست شما بی زحمت بیای منو برسونی بازار 😐 نیست که ماشین داری دست فرمونت خوبه دیگه زحمت مارو بکش   

گفتم والا من بیمار هستم تا وقتی کامل خوب نشم مسیر نمیام بدون عکس العمل خاصی گفتن انشالله خوب میشی باشه پس انشالله تا تولد بیای 🤐 ( از مشهد تا روستا تقریبا 𝟏ساعت بیشتر فاصله هست ) 

یا برادرشون یک هفته است میگن تولد زنمه کادو یادتون نره! 

دیشب تماس گرفتن زن داداش زحمت کیک مارو بکش 🤐 

اخه مگه من قناد هستم؟ فقط کیک میپزم و خامه میزنم خوشمزه میشه همین... اونم کلی لوازم میخواد و از صبح باید درگیر باشم. 

به همسرم میگن میخوام گوشی بخرم برای زنم پول داری بدی یه مبلغی پیش قسط بدم؟ 😐 

ببین دیگه رد دادم واقعا اینا دیگه کی هستن! 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
از مراسم عروسیتون هم مبلغ طلا رو بنویس و کادو های هرکس رو هم بنویس و براساس اون بعدا جبران کن اینو ت ...

چه جالب ایده ی خوبی بود انشالله عروسی تمام هدیه هارو مینویسم متشکرم عزیزم 

سلام عزیزم. چند جمله میگم تا همیشه تو زندگی استفاده کن. به کسی که بهت احترام نمی ذاره،احترام نذا ...

سلام به روی ماهت 💙

متشکرم خیلی ارزشمند بود 🌼

ایلدا جان نخر عزیزم . خواهش می کنم نخر برای خودت ارزش قائل شو

نه قشنگم نمیخرم پولشو ندارم و دلیلی نمیبینم هدیه بخرم هرچقدر فکر میکنم منطقی نیست. 

سلام عزیزم  نه هنوز هیچی نخریدم چون حتی در شرایط اقتصادی اش نیستم نزدیک عروسی مونه واقعا کفگیر ...

اینا احتمالا فکر میکنن چون دوتایی شاغلید بانک دارید 

بهتره فقط از قرض و قسط بهشون بگید حتی همین داداشه یکبار همسرتون نه برای خرید گوشی برای قسط وام بانک زنگ بزنه پول بخواد نمیده اما خودشون اوفف 

ان شاالله بیماریت خوب بشه عزیزم 

شایدم از استرس عروسی باشه داداشم کنکوریه معده درد امونشون برید کلی سونو آزمایش حتی آندوسکوپی و کولونوسکوپی هم رفت تهش گفتن بخاطر استرس و سبک زندگیه 

چون بخاطر درسش وعده های غذاییش سر وقت نبود بین کلاسهاش فست فود می‌خورد بی خوابی و استرس بخاطر نهایی شدن کل درسا از پا انداخت

خیلی مواظب خودت باشه اولویت زندگیت خودت باشه عزیزم 

منم مثل شما زود ازدواج کردم و بعد ۱۲ سال زندگی به نقطه ای رسیدم که میگم اول خود آدم 

چرا نرفتی دکتر ؟ تو نداشتی شوهرتم نداشت ؟ چرا جدی باهاش صحبت نکردی ببردت دکتر ؟ چرا سر و صدا راه ننداختی ؟ الان از خودت میزنی فردا برای خانوادش قرض میکنه می بره دکتر! بعد میای میگی چرا چیزای که من باید با رنج بدست بیارم بقیه راحت بدست میارن ؟ انتظار داری و شوهرت خودش بفهمه ؟ نه عزیزم فهمودن خیلی چیزا به بعضی مردا با زور و روزگار سیاه کردنه تا عمر دارن یادشون بمونه ، یکبار که قیل و قال راه مینداختی یک هفته از خودت محرومش میکردی ،خانوادت جدی باهاش بحث میکردن ؟ غیرتشو جریحه دار میکردن, اصلا اگر خودت جدی و سفت و سخت وا میستادی شایدم نیاز به حضور خانوادت منطورم پدرتم نمیبود ،بعضی چیزا رو باید از اول درست کرد ،اینه که بعضی زنا خوشبخت میشن چون مردا شونو خوب تربیت میکنند تربیت کوتاه آمدن و امتیاز دادن نیست ،تربیت گاهی سفت و سخت گرفتنه ، زنای ایثارگر مردای بدی تربیت میکنند.مردای خودخواه و بی مسئولیت 

بزرگترین مشکلت اینه خانواده حامیت نبودن ،و خودت سعی داری همه چیزو خودت بدست بیاری حل کنی ،سوهرت نداشت بابات چی ؟ چرا از حق خودت تو خونه دفاع نمیکنی ؟ مگه تو رفتی دنبال اون شوهر ؟ بهشون بگو میخواین نابودم کنید مگه من که شوهرم فرضا نداره ببره دکتر یا نمیبره , باید درد بکشم ، یا شوهرمو آدمش کنید یا خودتون جورشو بکشید ،چون این زندگی انتخاب من تنها نبوده ، از الان یاد بگیر مظلوم نباش