سلام بچه ها من دانشجوعم و تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم حدودا ۳ماه پیش با بچه های دانشگاه رفتیم فست فود که ناهار بخوریم یکی از دوستام گفت که ما فامیلمون فست فودی داره بریم اونجا من دختری نیستم که جلف بپوشم و اینا چادر داشتم اون روز ما رفتیم و این پسره از من خوشش اومده بود به دوستم گفت و اونو واسطه کرد ولی من رد کردم بعد به زنداداشش گفته بود که اونم دانشگاهه ماعه باهام حرف بزنه که اونم اومد حرف زد گفتم فقط یه ماه حرف بزنیم به تفاهم رسیدیم که بیاد خواستگاری چون اهل رل نیستم اگه نه کع کلا قید منو بزنه از شانس بدم ۲هفته بعد مادربزرگش فوت کرد و منتظر شدیم تا چهلمش در بیاد و اینا که به خاتوادم بگیم چون پسر معقولی به نظر میومد ولی الان که بیشتر باهاش حرف میزنم حس میکنم بعضی اخلاقامون نمیخوره به خودشم یه بار گعتم تهدید به خودکشی کرد الان بدحور گیر افتادم چیکار میتونم بکنم به نظرتون
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻