2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین

155 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها من دانشجوعم و تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم  حدودا ۳ماه پیش با بچه های دانشگاه رفتیم فست فود که ناهار بخوریم یکی از دوستام گفت که ما فامیلمون فست فودی داره بریم اونجا من دختری نیستم که جلف بپوشم و اینا چادر داشتم اون روز ما رفتیم و این پسره از من خوشش اومده بود به دوستم گفت و اونو واسطه کرد ولی من رد کردم بعد به زنداداشش گفته بود که اونم دانشگاهه ماعه باهام حرف بزنه که اونم اومد حرف زد گفتم فقط یه ماه حرف بزنیم به تفاهم رسیدیم که بیاد خواستگاری چون اهل رل نیستم اگه نه کع کلا قید منو بزنه از شانس بدم ۲هفته بعد مادربزرگش فوت کرد و منتظر شدیم تا چهلمش در بیاد و اینا که به خاتوادم بگیم چون پسر معقولی به نظر میومد ولی الان که بیشتر باهاش حرف میزنم حس میکنم بعضی اخلاقامون نمیخوره به خودشم یه بار گعتم تهدید به خودکشی کرد الان بدحور گیر افتادم چیکار میتونم بکنم به نظرتون

بزار خودکشی کنه بهتر ازینه که خودت چند سال دیگه یا طلاق بگیری یا خودکشی کنی، پسری که اسم خودکشی میاره عزیزم از نظر روانی مشکل داره

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
بزار خودکشی کنه بهتر ازینه که خودت چند سال دیگه یا طلاق بگیری یا خودکشی کنی، پسری که اسم خودکشی میار ...

شهر کوچیکه ابروی من میره به خدا سر این مسئله خیلب حرفارو نمبتونم بگم به غلط کردن افتادم🤦🏻‍♀️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شهر کوچیکه ابروی من میره به خدا سر این مسئله خیلب حرفارو نمبتونم بگم به غلط کردن افتادم🤦🏻‍♀️

حرف مردم یه مدته بعد فک کن زندگی تو یک عمر احساساتی تصمیم نگیر عاقل باش دختر

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
در آینده دردسر میشه برات برای هر مسائل کوچکی دیگه از راه تحدید استفاده میکنه ولش کن و اصلا دنبالش نر ...

میگه من باید هرروز برم خونه مادرم سر بزنم ولی دختر هفته ای باید بره اصلا نمیشه درک کرد

دقیقاااا🤦🏻‍♀️اصلا نرمال نیس

بعد اینم یادت باشه هیچ پسری برا ی دختر خودکشی نمیکنه همش حرفه یمدت ناراحت میشه اونم کوتاه میره دوباره ی دختر دیگ پیدا میکنه 

اصلا خودکشی کنه ب جهنم خوشبختی تو ارزشش خیلی بیشتر از ی ادمی مث ایشونه 

رابطتتون واسه اشنایی و شناخت بوده اون چرا وابسته شده درحد خودکشی  اینم عجیبه

واسه ازدواج بود فوت مادربزرگش باعث شد طولانی بشه حرف زدنمون و وابسته شد وگرنه خودم گفتم ۱ماه فقط حرف بزنیم