2789
عنوان

این چه دردیه؟

176 بازدید | 10 پست

دوستان قبلا هم تایپک زدم من سینوزیت دارم چند روز پیش سرما خوردم ولی الان خداروشکر خوبم قبلا تا ی ماه طول میکشید خوب شدنم اما اینبار ی هفته ای خوب شدم ولی مشکل الان اینجاس که زیر چشم سمت چپم کنار بینیم محل سینوسم درد عجیب و شدیدی داره به چشمم سرایت کرده درد سینوسی داشتم ولی ن اینجوری

از طرفیم دندون پنجم فک بالا سمت چپم پوسیدگی نزدیک ریشه داشت میگم شاید اون ب ریشه رسیده اینجوری درد دارم. ولی تاحالا دندون درام هیچکدوم مثل این نبودن موندم الان این از سینوزیته یا دندون درد چیکارش کنم ۵ صبحه از دردش هنوز خوابم نمیبره وقتی سرفه یا عطسه میکنم نصف صورتم میخواد منفجر بشه😣

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

باید بری دکتر تو این موارد طب سنتی و عطاری جوابگو نیست چون هر چی هست جدی شده

اتفاقا قبلنا وقتی مریض میشدم میرفتم دکتر بدتر میشدم طی یکبار مریضی بالای ۵,۶ بار میرفتم دکتر ولی اینبار اصلا نرفتم ی هفته ای خوب شدم فقط هراز گاهی یکم سرفه خشک دارم الان فقط درد سمت چپ صورتمه که نمی‌دونم از سینوزیته یا دندون درد

عزیزم  شاید مال دندونته من مادرشوهر م دندونش عفونت کرده بود زیر چشمش کبود شد و رم کرد فردا حتما ...

اره ممکنه خدا کنه از سینوزیت نباشه وگرنه مجبور میشم عمل کنم 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز