2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

183 بازدید | 17 پست

دوست هام همشون در حال ازدواج کردن و پز دادن از  نامزداشونن احساس میکنم حس تنهایی بعم دست میده  مخصوصا که از خودشون تعریف میکنن اینکه سفر میرن کلی برنامه ریختن

اونروز ولنتاین چقد دلم گرفت وحس کردم که چقد تنهام

تعداد رای : 8
نظرسنجی
....
8
100%
...
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنهایی بهتره به خدا ...مرد واقعی کم پیدا میشه ، اکثرا نامرد هستن 🤌🏻

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

من روز پدر بابا ندارم

خدا رحمتشون کنه 🙏. اما ناراحت نشو ، همه‌ی آدما رفتنی هستن! یکی یه مقدار زودتر ، یکی یه مقدار دیرتر ! این همه که اون چند مدتی که تو این دنیا هستیمو خوب زندگی کنیم . کسی رو نرنجونیم ، مراقب دل دیگران باشیم. 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
تنهایی بهتره به خدا ...مرد واقعی کم پیدا میشه ، اکثرا نامرد هستن 🤌🏻

سلام. نوشتین هر سوالی راجع به کنکور داشتین بپرسین!☺️ راستش من فقط یه سوال در مورد همین کامنت شما داشتم (البته با کمال احترام ☺️🙏) صرفا می‌خواستم بپرسم چه اتفاقی افتاده که شما این نظرو در مورد آقایون دارید ! ( شب و بی‌خوابی ☺️ ، واقعاً برا من جالب بود بدونم چرا! البته اگه فضولی نباشه!🙏)

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
منم احساس تنهایی می کنم ولی بدبختی اینجاست که از مردها هم واهمه دارم حس می کنم کنار یه مرد خوشبخت نم ...

آره دقیقا‌ 

ازدواج من خودم همیشه از بقیه میبینم مثل یه هندونه نبریده شده ست  برا بعضی ها شاید عالی عالی باشع ولی برا یکی نه 

سلام. نوشتین هر سوالی راجع به کنکور داشتین بپرسین!☺️ راستش من فقط یه سوال در مورد همین کامنت شما داش ...

سلام جناب 

سوال تون راجع به کنکور نیست ولی پاسخ میدم :) 

.

.

چون نامردی زیاد دیدم ، مرد متعهد و وفادار که روان سالمی داشته باشه خیلی کمه !! 

آقایون این زمونه فقط به فکر منافع خودشونن ، تنوع طلب شدن ! 

تو همین سایت آمار خیانت فاجعه بار بالاست متاسفانه 🙂 

در کل ۶۰_۷۰ درصد شون به درد زندگی مشترک و رابطه نمیخورن 🙌🏻 چون نه اخلاق دارن نه شعور ، زندگی باهاشون فقط وقت تلف کردنه :) 

البته نه فقط آقایون ، خانم ها هم از این قاعده مستثنی نیستند 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨