2777

کجامیریدبسلامتی چندروزمیمونید هوااونجاچطوره بچه همراهته یانه همه اینابستگی داره به وسایلی که‌بایدببری بعدم سفرت تاریخیه طبیعتیه دریاییه سرسبزیه زیارتیه یا...

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفر دور دنیا خوبه 🫠

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
کجامیریدبسلامتی چندروزمیمونید هوااونجاچطوره بچه همراهته یانه همه اینابستگی داره به وسایلی که‌بایدببر ...

سلامت باشی عزیزدلم میریم قم،،کمی سرده ،،،سه روز اونجاییم،،،بچه‌م یکسال و دو ماهشه،،،،

سلامت باشی عزیزدلم میریم قم،،کمی سرده ،،،سه روز اونجاییم،،،بچه‌م یکسال و دو ماهشه،،،،زیارتی 

به به به ان‌شاءالله که زیارتتون پیشاپیش قبول باشه...سلام من رو به حضرت معصومه برسونید بگید هوای زندگیموداشته باشه و یکباردیگه‌همه چیزودرست وروبراه کنه🥲

بچتونم همسن بچه منه،واسش لباس گرم،کلاه جوراب کاپشن پتو،دارو،شیشه شیرپستونک استامنیوفن دستمال کاغذی ودستمال مرطوب پوشک واین چیزهاببرید،برای خودتونم‌که لباس واین طورچیزا..درپناه خداباشیدگلم

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
قم،،،همه چی کلاااا

قم 😐جا قطع دختر مگه برا زیارت بری چون دیدنی نداره

لباس مناسب بیرون و خونگی لباس زیر جوراب لوازم ارایشی بهداشتی نوار بهداشتی دستمال مسواک حوله اگه هتل میرید که هیچی اگه نه صابون شامپو لیف

مدارک لازم  

لحاف تمیز 

اگه هتل نمیرید رخت خواب مناسب سفر

یک عدد قابلمه ماهیتابه و کفگیر و قاشق چنگال فندک و کتری یا فلاسک سینی چاقو و پیکنیک 

خوراکی های مورد نیاز تو سفر مثلا ما تو مسافرتا جوجمون به راه همیشه 

همینا دیگه چیزی نیست 

به به به ان‌شاءالله که زیارتتون پیشاپیش قبول باشه...سلام من رو به حضرت معصومه برسونید بگید هوای زندگ ...

مرسی قربونت برم مهربونم ♥️🤗 انشاالله که هرچی زودتر زندگی بر وفق مرادت بگرده و هرچی از خدا میخوای بهترینش رو بهت هدیه بده

قم،،،همه چی کلاااا

اگر به نیت زیارت میری یه پیشنهادی دارم برات بنظرم برید قم صبح زیارت کنید غذاتونم بخورید مهرماه بعدش دو روز بیاید تهران جاهای دیدنیش خیلی بیشتر از قم تو قم نهایت فقط حرم بری که اونم یه نصف روز کافیه

قم 😐جا قطع دختر مگه برا زیارت بری چون دیدنی نداره لباس مناسب بیرون و خونگی لباس زیر جوراب لوازم ار ...

بیشتر بخاطر کارِ شوهرم میریم عزیزم و زیارت،،،،،،عید میریم شمال و مشهد 🙃 انشاالله نسیبتون بشه زیارت امام رضای عزیزم 🤲،،،،،

مرسی فداتشم 😘 زحمت افتادی