2777
2789
بچه ها من انقد بدبختی دارم...از بچگی تابه الان خیلی سختی کشیدم...خیلی ها....در حدی که نفس کشیدنمم با ...

درکت میکنم عزیزم🥲ولی خب واقعا راه حلی ندارم خودمم این چند وقت خیلی حال روحیم بده اما فقط دارم سعی میکنم بگذره سعی کن روزا کاراییو انجام بدی ک شادت میکنن شبا هم زودتر بخاب ک فکر و خیال نکنی

اینم بگم سرماخوردگی با حساسیت فرق آنچنانی نداره ولی سرماخوردگی یه ویروسه ولی حساسیت ممکنه برات مثل ی ...

همون شب اول ک حس کردم ت دارم رفتم دکتر قضیه جوشم گفتم فقط گفت چیز جدید مصرف کردی یا الرژی داری گفتم نه..الان صورتم خ اعصابمو خورد کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون شب اول ک حس کردم ت دارم رفتم دکتر قضیه جوشم گفتم فقط گفت چیز جدید مصرف کردی یا الرژی داری گفتم ...

میگم ممکنه به آلرژی ربط داشته باشه..چون سرماخوردگی ویروسی نیست که روی پوست تأثیر منفی بذاره... البته اگر ویروس جدیدی نباشه که ما به اشتباه میگیم سرماخوردگی

شاید علائم مشابه دارن که به علاوه مشکلات پوستی شده

دلم برا شوهرم تنگ شده .ی ماهه ندیدمش  از طرفیم خیلی از دستش ناراحتم دیگه نمیدونم چیکار کنم بر ...

ایخدا عزیزم بحثتون شده..؟

خیلی حص بدیه همزمان هم از یکی ناراحت باشی هم دلت تنگ شه🥲

من بیدارم..

برنامه هفته جدیدمو نوشتم دیدم واقعا سنگینه خیلی سنگینه

فقط خدا خودش کمکم کنه از پسش بر بیام

اینهمه این هفته برنامم سنگینه تازه نصف مباحث میفتن واسه فروردین ماه

اوکی اختصاصی هارو چیدم حالا عمومی هارو چیکار کننممم تایم واسه اونا ندارم

اینا نمیزارن بخوابم..

میگم ممکنه به آلرژی ربط داشته باشه..چون سرماخوردگی ویروسی نیست که روی پوست تأثیر منفی بذاره... البته ...

من ک الرژی ندارم ...اطرافمم کسی با سرما خوردگی اینجور نشده ...پس من اون ادم‌خوش شانسیم ک احتمالا ب این ویروس جدید مبتلا شدم ک هفته بعد دو تا عروسی دعوت هستم 😂😂

اعصابم داغونه وینستون لایتم کو

منم میخوام 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم