2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂 والله قولت میدم بیای اینجارو ببینی سر یه روز نشده بیکاری رو ترجیح میدی

میشه من یسوال بپرسم!؟

من هفته پیش یهو صورتم پر جوش ریز شد با خارش بعد ۳روز سرما خوردم شدید قشنگ تا دیشب تبم بالا بود الان بهترم ولی جوشای صورتم هنوز هستن یکمم میخارن ...بنظرشما ربطی ب سرما خوردگیم دارع؟

من  پنحشنبه عقد کرد دعوت بودم نرفتم اون روز گریه کردم خالی شدم ولی بازم دلم امشب گریه میخواد ...

این چیزا واسه پسرا عادیه چه یسال بشانست چ ده سال یهو ی روز تغییر میکنن و میرن با یکی دیگه و انگار تو نبودی:))

خودتو ناراحت نکن شاید قسمتت یکیه خیلی از اون سر تر و بهتر

میشه من یسوال بپرسم!؟ من هفته پیش یهو صورتم پر جوش ریز شد با خارش بعد ۳روز سرما خوردم شدید قشنگ تا ...

ببین گلم اگر حساسیت و آلرژی داشته باشی آره ربط داره 

چون معمولا حساسیت هایی که به وجود میاد برامون به جز گرفتی بینی و گلو درد و ... حساسیت های پوستی هم ممکنه به وجود بیاره اما اگر وقتی سلامت کامل گرفتید این خارش و جوشا موندن به دکتر پوست مراجعه کنی بهتره

میشه من یسوال بپرسم!؟ من هفته پیش یهو صورتم پر جوش ریز شد با خارش بعد ۳روز سرما خوردم شدید قشنگ تا ...

اینم بگم سرماخوردگی با حساسیت فرق آنچنانی نداره ولی سرماخوردگی یه ویروسه ولی حساسیت ممکنه برات مثل یه مهمون کلی وقت بمونه..😂(مثال های جذاب دکتر مناطق محروم) اگر سرماخوردگی بود که برو دکتر پوست 

خونم بهم ریختس همیشه تو ظرفشویی پر ظرفه با اینکه غذای درستی هم نخوردیم سردمه خوابم میبره اگ گوشیو بز ...

خونه ماهم همیشه اینجوریه شلخته انگار ده ساله مرتب نشده در صورتی ک منو مامانش همش داریم جمع میکنیم بیخیالش😂گوشیو بردار ریلکس بخاب

ببین گلم اگر حساسیت و آلرژی داشته باشی آره ربط داره  چون معمولا حساسیت هایی که به وجود میاد بر ...

اولین باره اینجوری شدم فعلا خوب خوب نشدم فقط دیگ از صب تب نداشتم...چیزی جدیدم اسفاده نکردم ک بگم برا اونه....

دوستم الان بهم کفت دوتا از فامیلاشون هم سرما خوردن صورتشون ریخته بیرون گفتم باز شما دکتری ازتون بپرسم ربطی داره یان

اولین باره اینجوری شدم فعلا خوب خوب نشدم فقط دیگ از صب تب نداشتم...چیزی جدیدم اسفاده نکردم ک بگم برا ...

ویروس های جدیدی که اومده😂من خودم همین چند وقت پیش سرماخوردگی شدید گرفته بودم با حالت تهوع و تب شدید 

کلا همه چیز ترکیب شده...نمیدونم واقعاً دیگه چطوری خدا میخواد زجرمون بده