2777
2789
عنوان

کاردرمنزل

817 بازدید | 50 پست

آبانک رو نصب کنید همراه بانک ،بانک سامان هست

وارد برنامه بشید بصورت کاملا رایگان افتتاح حساب و اهراز هویت انجام بدین هر نفر رو معرفی کنید ۵۰ تومن میگیرید بخداخودمم امتحان کردم واقعیه 

کد معرف st5hd

کارت میدن؟

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره درخواست کارت بدین ارسال میکنن همراه بانک،بانک سامان هست هرکسی رو بیاری داخل همراه بانک ۵۰تومن به ...

الان نصبش میکنم

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
نصب میکنی بایدافتتاح حساب کنی بعدکدمعرف منوبزن چون من دعوتت کردم حالا هرکیوخودت دعوت کردی کد خودتوبگ ...

واقعیه؟؟؟مسخره بازی نباشه

خودت تاالان چقد پول جم کردی؟

درخواست دوستی ندین ممنون

چه نفعه ای داره اون وقت؟ من کد معرف شما بزنم واسه شما پوله میاد 

خب خودتون باید دو نفر دعوت کنی چند نفر اعضای خانوادتو بیاری هر یکی ۵۰ میده خب منم دارم دعوتتون میکنم ک ۵۰ رو میگیرم منم دانشجوام پدرم در قید حیات نیست مجبورم ک اینجوری دنبال ی کارم پولدارنیستم ک ۵۰تومن برام کم باشه