2777
2789
عنوان

افسردگی ...

127 بازدید | 13 پست

باید حتما مشاوره بریم یا خودم میتونم به خودم کمک کنم خوب بشم از وقتی ازدواج کردم شوهرم بهم خیلی حرف میزنه و دعوا داریم همش تو ذهنمه و سرد شدم یه جوری ام بیشتر حرص میخورم و خودخوری میکنم چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید 

کل خط قرمز هامو رد کرده اصلا هم براش مهم نیست تغییر هم نمیکنه فقط من باید خودمو با اوضاع جور کنم جوری که دیونه نشم پس فردا کمکم کنید دوستان جز شما کسی رو ندارم از دعوای زیاد متنفرم به خاطر همین میخوام ذهنمو آزاد کنم مستقل بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی کمکت کنه خیلی خوبه ، بعدش ب خودت و اراده خودت بستگی داره ک راه حلش رو اجرا کنی و ب خودت کمک کنی

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
یکی کمکت کنه خیلی خوبه ، بعدش ب خودت و اراده خودت بستگی داره ک راه حلش رو اجرا کنی و ب خودت کمک کنی

من آدم حساسی هستم و مسئولیت پذیر اما شوهرم اصلا یعنی به نظر خودم اصلا بهم نمیایم تقریبا اما خوب خودم دارم اذیت میشم ذهنم درگیره راه حل دارین کمتر حساس باشم اینقدر از خانم هایی که شوهراشون براشون زیاد مهم نیست خوشم میاد دیگه رفتارشون اذیتشون نمیکنه

چه مشکلاتی داشتین اگه دوست دارین بگین کمکم کنید

منم مثله شماازدسته شوهرم افسردگی گرفته بودم داخله خونه زندانیم میکردخودش میرفت بیرون تفریح...منم فکرمیکردم مریضم حتی میخواستم درمان بشم امابعدفهمیدم شوهرم خودش مشکل روحی روانی داره نه من طلاق گرفتم رفت گومشد..‌

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
منم مثله شماازدسته شوهرم افسردگی گرفته بودم داخله خونه زندانیم میکردخودش میرفت بیرون تفریح...منم فکر ...

شوهر منم مشکل روحی داره ولی منو حبس نمیکنه کلا با من فرق داره انگار یه سری چیزها رو اصلا نمیخواد یادبگیره

چطور فهمیدیم مشکل داره ؟؟

خودم رفتم مشاوره....دکتریهم گفت مشکل ازشوهرته بایدبیاریش اونم نیومدمنم دیگه به جدایی فکرکردم

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
من آدم حساسی هستم و مسئولیت پذیر اما شوهرم اصلا یعنی به نظر خودم اصلا بهم نمیایم تقریبا اما خوب خودم ...

راه حل ک چه عرض کنم ، توی موارد مشابه سعی میکنم بزنم ب بیخیالی و خودمو سرگرم کنم یکم بی تفاوت باشم ، ولی بازم ته ذهنم میاد ولی از قبل بهترم شما هم میخوای امتحان کن ولی اصلاً ب خودت سخت نگیرر 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا