2777
2789
عنوان

استخدام تامین اجتماعی

3880 بازدید | 13 پست

سلام دوستان لطفا کسایی که میدونن برای ازمون استخدامی تامین اجتماعی امسال دروس عمومی چه منابعی باید خونده بشه؟

من خیلی از سایتارو چک کردم(ای استخدام و ...) بسته های تستی میزارن

ولی نمیدونم  کدوم رو  باید تهیه کنم که بکارم بیاد 

من برای شغل دارویار میخوام ثبت نام کنم لطفا راهنمایی کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

📣 زیر ذره‌بین: آزمون استخدام سازمان تامین اجتماعی سال ۱۴۰۲ 🔴 سازمان تامین اجتماعی یکی از مقاصد شغلی جذاب برای کارجویان است. پیرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون استخدام سازمان تامین اجتماعی ، در این قسمت «زیر ذره‌بین» به بررسی مهم‌ترین شرایط این آزمون استخدامی می‌پردازیم.   🔴 شرایط سنی برای شرکت در این آزمون چقدر است؟ 🔻 حداقل سن ۲۰ سال تمام (متولدین ۱۳۸۲/۱۱/۲۶ به قبل) 🔻 حداکثر سن ۳۵ سال تمام (متولدین ۱۳۶۷/۱۱/۲۶ به بعد) ‏🔻 در برخی مشاغل تخصصی سقف سنی تا ۴۰ سال است. (متولدین ۱۳۶۲/۱۱/۲۶ به بعد) ‏🔻 آزمون دارای شرایط افزایش سقف سنی برای متقاضیان ایثارگری است. ‏🔻 آزمون دارای شرایط افزایش سقف سنی برای متقاضیان قانون جوانی جمعیت است. ‏🔻 سابقه کار در شرکت‌ها و سازمان‌هایی که به نحوی از بودجه دولتی استفاده می‌کند به سقف سن می‌افزاید. 🔴 امتیاز بومی گزینی در این آزمون به چه صورت است؟ 🔻 بومی گزینی از طریق محل تولد مندرج در شناسنامه 🔻 بومی گزینی از طریق سابقه سکونت به مدت ۱۰ سال در شهری که در آن ساکن هستید. 🔻 بخشی از سابقه سکونت را با کمک سوابق تحصیلی یا سوابق بیمه‌ای می‌توانید اثبات کنید. 🔴 مدرک تحصیلی مورد نیاز:   🔻 متقاضیان باید دارای همان مدرکی باشند که برای شرایط احراز هر شغل محل به آن اشاره شده است. (رعایت رشته، مقطع و گرایش) 🔻 متقاضیان با مدرک پایین‌تر مجاز به شرکت در رشته‌های شغلی با مدرک تحصیلی بالاتر نیستند. ‏🔴 داوطلبان شاخه‌های علوم پزشکی باید دارای گواهی گذراندن دوره طرح اجباری تا آخرین روز مهلت ارائه اخذ مدارک پیش از مصاحبه استخدامی باشند. 🔰 مواد مطالعاتی آزمون چیست؟ 🔴 مواد آزمون حیطه عمومی (۴۰ درصد نمره کل کتبی): 🔻 معارف اسلامی 🔻 زبان و ادبیات فارسی 🔻 اطلاعات عمومی، دانش اجتماعی و حقوق اساسی 🔻 زبان انگلیسی عمومی 🔻 هوش و استعداد تحصیلی 🔻 فناوری اطلاعات ICDL 🔻 شناخت تامین اجتماعی 🔴 مواد آزمون حیطه اختصاصی و تخصصی (۶۰ درصد نمره کل کتبی): 🔻 مواد حیطه اختصاصی و تخصصی آزمون از در بخش (ج) از صفحه ۱۶ به بعد دفترچه آزمون ذکر شده است. 🔴  سایر مراحل استخدامی و دعوت به مصاحبه 🔻 کسب حدنصاب حداقل ۵۰ درصد میانگین نمره سه نفر اول آزمون در کد شغل شهرستان 🔻 ارزش وزنی حیطه عمومی ۴۰ و اختصاصی ۶۰ درصد است. 🔻 لیست اولیه برای انجام مصاحبه به صورت ۳ برابر ظرفیت 🔻 لیست نهایی برای انجام امور گزینش به صورت ۲ برابر ظرفیت  
با دیپلم قراره شرکت کنم برای دارویاری

من از کافی نت شهرمون پرسیدم گفت کمتر ازلیسانس قبول نیس

توروخدا منم راهنمایی کن

من ب خاطربارداری نتونستم دانشگاهمو کامل کنم کافی نت گفت نمیشه

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

من از کافی نت شهرمون پرسیدم گفت کمتر ازلیسانس قبول نیس توروخدا منم راهنمایی کن من ب خاطربارد ...

راجب گرایش رشته ها و شغل ریز جزییات توی دفترچه هست که منتشر شده 

یسری از مشاغل با دیپلم میشه ازمون کتبی رو شرکت کرد مپل دارویاری یاهمون تکنسین داروخانه 

لیست رشته شغل ها خیلی زیاد بود ولی دارویاری رو مطمئنم با دیپلم میگیرن 

حالا باید ببینید شهر شما میخواد یا نه این رو 

راجب گرایش رشته ها و شغل ریز جزییات توی دفترچه هست که منتشر شده  یسری از مشاغل با دیپلم میشه ا ...

آها ینی اصلش اینه ک اون شهر بخاد مثلا دارویاری رو؟

خب من از کجا باید بپرسم

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

آها ینی اصلش اینه ک اون شهر بخاد مثلا دارویاری رو؟ خب من از کجا باید بپرسم

دفترچه رو دانلود کنید 

همه رشته ها و گرایش ها و شغل های مربوط بهشون رو نوشته 

و این که چند نفر برای کدوم شهر میخواد

فونتش ریزه با دقت بخونید که اگه موردی بود بهتون میخورد از قلم نیفته