آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡
ما که دهک ۴ هنوز نریختن اینجوری هم اطلاع رسانی کردن
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
دارم میگم دیگه تا اون موقع نمیسوزه گفتن الکی صف نکشید
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
دارم میگم دیگه تا اون موقع نمیسوزه گفتن الکی صف نکشید
نه عزیزم منظورم این نیست عصبانی نشو🤣
آخه قراره ۳دوره متوالی کالا برگ تعلق بگیره...اسفند،فروردین،اردیبهشت
فقط نمیدونم تابرج ۳۰ هرماه هست یا۱۵
آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡
نه عزیزم منظورم این نیست عصبانی نشو🤣 آخه قراره ۳دوره متوالی کالا برگ تعلق بگیره...اسفند،فروردین،ار ...
بابا حرف منو نمیفهمید عصبانی میشم 😑 میگم الان ۱۷ بهمن نفری ۲۲۰ ریختن دیگه درسته؟ ما خرید کردیم فک کردیم میسوزه با چه نکبتی خرید کردیم. اعلام کرده اعتباری که ۱۷ بهمن،۱۷ اسفند، ۱۷ فروردین میریزن تا ۱۷ اردیبهشت قابل خرج کردنه و نمیسوزه. ینی میتونی ۳ دوره رو جمع کنی یهو ۱۷ اردیبهشت نفری ۶۶۰ چیزی بخری