pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4150 عنوان چن شبه دوتا 97 بازدید | 7 پست کفتر از اینا ک صاحب دارن اومده پشت پنجرمون خیلی تکون میخورن پراشون میزنه ب پنجره صدا میده ولی دلم نمیاد اذیتشون کنم برنخیلی دلم میسوزه براشون ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍 1402/11/29 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4150 اونا از گله جدا افتادن گم شدن بیچاره ها🥲چی ب سرشون میاد حالا ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
هزاربارتعلیق عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3905 بیچاره ها🥲چی ب سرشون میاد حالا سفیدن؟؟اگه دور بر خونتون کسی هست که کفتربازه بگو میاد میبرهاگه دستین پنجره رو باز کن بگیر فردا بده پرنده فروشی جاییتو تاریکی نمیبینن پر ندی گربه میخوره یا کلاغ
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8796 دونه بریز براشون و آبم بذار مهمون اومده خونتون ازش پذیرایی نکردی تا حالا؟😳 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم
pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4150 سفیدن؟؟ اگه دور بر خونتون کسی هست که کفتربازه بگو میاد میبره اگه دستین پنجره رو باز کن بگیر ... ن خاکسترین طبقه سومیم دسته گربه اینا نمیرسه میترسم پنجره رو باز کنم بپرن برن ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4150 دونه بریز براشون و آبم بذار مهمون اومده خونتون ازش پذیرایی نکردی تا حالا؟😳 میترسم پنجره رو باز کنم بپرن برن🥲 ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
هزاربارتعلیق عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3905 ن خاکسترین طبقه سومیم دسته گربه اینا نمیرسه میترسم پنجره رو باز کنم بپرن برن پس صبح خودشون میرن دنبال روزشوننگران نباششب کاریشون نداشته باش پرنده ها شبا کورن میپرن یا گربه میخوره یا گلاغ.کلاغ شبا میبینه