me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 عنوان انتخاب رشته 89 بازدید | 14 پست ریاضی بردارم برا دبیری ریاضی؟یا انسانی بردارم و برم معلم شم؟کدوم بهتره؟از نظر سختی و حقوق و همه جوانب رو درنظر بگیرین وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 1402/11/29 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صورتی_کم_رنگ عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2567 از هر سه تا رشته تجربی ریاضی و انسانی میتونی معلم شی این کاربری از دسترس خارج شده
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 از هر سه تا رشته تجربی ریاضی و انسانی میتونی معلم شی میدونم اینوریاضی اگه بردارم برا دبیریهانسانی برا معلمی وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
moli147 عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 4430 انسانی راحت تره اگه ریاضیت زیاد خوب نیست نرو رشته ریاضی چون بسیار سنگینه درساش خودم انسانی رو ترجیح میدم میتونی کنکور فرهنگیان بدی و اینطوری برا ی خانم بهتره مزایا داره
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 ریاضی راحتترقبولی وکمترن خب درساش سخت تره ینی از ریاضی برم معلمی؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
عععععععععسل عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3836 ببین عزیزم باید ببینی علاقت چه دروسیه درخواست بده من یکم اطلاهات بدم بهت هر رشته ای درساش چجوره میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 انسانی راحت تره اگه ریاضیت زیاد خوب نیست نرو رشته ریاضی چون بسیار سنگینه درساش خودم انسانی ر ... ریاضیم بیسته همیشهولی انسانی پذیرشش راحت تره هدفم هم هردو فرهنگیان میخام برم وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
دوستخوبومشاور عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 2311 خب درساش سخت تره ینی از ریاضی برم معلمی؟ نه انچنان راحتتر قبولی همه انسانیامیخان برن فرهنگیان اماهما ریاضیانه لایک نکن
صورتی_کم_رنگ عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2567 میدونم اینو ریاضی اگه بردارم برا دبیریه انسانی برا معلمی بازم فرقی نداره باز از هر سه تا رشته میتونی هم معلمی بری هم دبیری این کاربری از دسترس خارج شده
moli147 عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 4430 ریاضیم بیسته همیشه ولی انسانی پذیرشش راحت تره هدفم هم هردو فرهنگیان میخام برم ریاضی رشته ریاضی خیلییی سخته همراه فیزیک و شیمی ک درسای اصلی هستن باید مساحباتت خوب باشه ریاضی رشته اسونی نیست
me_with_you مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 998 ریاضی رشته ریاضی خیلییی سخته همراه فیزیک و شیمی ک درسای اصلی هستن باید مساحباتت خوب باشه ... ریاضیم میگم همیشه خوب بودهقصدم این بود برم ریاضی و بعد دبیر ریاضی بشم ولی بعد دیدم حوصله میخاد ، سختی هم زیاد دارهگفتم برم انسانی و معلم شم نه دبیرحالا کدوم بهتره؟ وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
moli147 عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 4430 ریاضی رشته ریاضی خیلییی سخته همراه فیزیک و شیمی ک درسای اصلی هستن باید مساحباتت خوب باشه ... البته بگم بهت اگه کنکور ریاضی بدی و یکم فقط بخونی صد در صد قبول میشی ظرفیت رشته بالاس تو دانشگاه
moli147 عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 4430 ریاضیم میگم همیشه خوب بوده قصدم این بود برم ریاضی و بعد دبیر ریاضی بشم ولی بعد دیدم حوصله می ... من خودم انسانی رو ترجیح میدم ولی از رشته ریاضی راحت تر میتونی دانشگاه قبول بشی