2777
2789
عنوان

زگیل دهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 12721 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من همیشه نظرات نی نی سایت رو میخوندم و هیچوقت عضو نمی‌شدم و نظری نمیذاشتم، اما بعد دیدن این تاپیک کنجکاو شدم تاپیک های قبلی شما رو بخونم و همین باعث شد که عضو شدم تا بتونم نظر بدم، شما متاسفانه وسواس شدید دارید که بعد ها می‌تونه مشکل ساز بشه، ریشه وسواس اضطراب و استرس هست باید ریشه ی این اضطراب پیدا بشه تا بعد ها مشکلات بزرگتری ایجاد نکنه چون همین وسواس اگر افسار گسیخته بشه نظم زندگی شمارو می‌تونه بهم بزنه، مثلا تاپیک در مورد بارداری با وجود کاندوم و قرص اورژانسی و پریود و تست منفی گذاشتید که همچنان نگران بارداری بودید، این وسواسه شدیده البته میتونم حدس بزنم که شما نگران بارداری از دوست پسرتون بودید و همین استرس شما رو خیلی بالا برده بوده، یا اینکه شدیدا نگران بیماری های مقاربتی هستید که این هم وسواسه، البته که مراقبت مهمه اما نه به این شکل، همه ما سالانه باید آزمایش های مرتبط با اچ پی وی و سایر مسائلی که نگران اونها هستیم بدیم و حین رابطه بویژه روابط خارج از ازدواج باید رابطه حفاظت شده داشته باشید ولی اینکه هر چیزی رو ربط به بیماری و بارداری و غیره بدیم درست نیست و نشانه وسواس شماست، در مورد این دونه های انتهای زبان اصصصصصلا نگران نباش اینها جوانه های چشایی هستند برای بعضی افراد بزرگتر برای برخی کوچکتر هست و اصلا چیز عجیبی نیست بیخودی درگیر مطب پزشک نشو ، اسم جوانه های چشایی رو سرچ کن میبینی عکس میاد و همه دارن. افرادی هم که اینجا گفتن ندارن یا نتونستن ببینم یا خیلی ریز هست چون ب هیچ وجه چیز عجیبی نیست همه دارن، اما پیشنهاد من به شما بعد چکاب کامل زنان و آزمایش که همه هر سال باید انجام بدیم این هست که در اسرع وقت به روانشناس خانم مراجعه کنید تا جلوی وسواس گرفته شده و خدای نکرده مشکلات بعدی بوجود نیاد و استرس و اضطرابتون هم ریشه یابی بشه، امیدوارم موفق و شاد باشید 

عزیزم من همیشه نظرات نی نی سایت رو میخوندم و هیچوقت عضو نمی‌شدم و نظری نمیذاشتم، اما بعد دیدن این تا ...

سلام عزیزم مرسی که بخاطر کمک به من عضو شدی

خیلی به حرفایی که زدی احتیاج داشتم

میشه درخواست دوستی بدم و صحبت کنیم؟

سلام عزیزم مرسی که بخاطر کمک به من عضو شدی خیلی به حرفایی که زدی احتیاج داشتم میشه درخواست دوستی ب ...

خواهش میکنم عزیزم خوشحالم که تونستم حس خوبی بهت منتقل کنم، من زیاد نمیام ولی اگه بتونم کمکی کنم هستم در خدمتت عزیزم صحبت کن باهام🌹

خواهش میکنم عزیزم خوشحالم که تونستم حس خوبی بهت منتقل کنم، من زیاد نمیام ولی اگه بتونم کمکی کن ...

ممنونم ازت♥️

درخواست دوستی دادم بهت لطفا قبول کن که بتونیم پی وی صحبت کنیم🙏🏻

سلام عزیزم میشه بگی برای گلوت رفتی دکتر وچه تشخیصی دادن؟زیگیل بودن یا طبیعی  خیلی نگرانم لطفاً ...

سلام عزیزم نتونستم دکتر برم برای یه دکتر انلاین عکس فرستادم گفت مشکلی نیست ولی خب اگه معاینه بشه بهتره

شمام این زائده هارو‌داری رو گلوت؟

سلام عزیزم نتونستم دکتر برم برای یه دکتر انلاین عکس فرستادم گفت مشکلی نیست ولی خب اگه معاینه بشه بهت ...

سلام بله هست فکر کنم چیز عادی باشن چون دکتر هم رفتم گفت چیزی نیس بعد یک گلو درد شدید ک لوزه هام عفونت کرد اینجور شدن ولی گاهی میوفته رو وسواس فکریم نگران میشم باز

سلام بله هست فکر کنم چیز عادی باشن چون دکتر هم رفتم گفت چیزی نیس بعد یک گلو درد شدید ک لوزه هام عفون ...

بهت درخواست دوستی دادم عزیزم

لطفا قبول کن که اونجا صحبت کنیم🙏🏻

سلام عزیزم نتونستم دکتر برم برای یه دکتر انلاین عکس فرستادم گفت مشکلی نیست ولی خب اگه معاینه بشه بهت ...

سلام عزیزم خواستم بپرسم هنوز اون زایده های توی گلوت هست؟اذییت میکنه؟نرفتی دکتر دیگ؟