2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من همین امشب سونو بودم اندومتریوز هست کیستم ولی به لطف رژیم اصلاح سبک یک و نیم سانت کیست ۹ سانتی زو کوچیک کردم 

پسسسس شمام شروع بکن به لطف خدا

مطمئن باش جواب میگیری 

ازش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

افرادی که درخانواده سابقه تنبلی تخمدان یا تخمدان پلی کیستیک و دیابت دارند باید مراقب باشندکه چاق نشوند و مصرف قند و شکر و نشاسته خود را کنترل  و محدود کنند.

معمولا کیست ها علائمی ندارند و در صورت  پارگی و یا بزرگ بودن و بسته شدن عروق تخمدانی  ایجاد درد می کنند.

– درد آن می تواند از یک درد مبهم و سنگینی زیر دل  تا درد ناگهانی  باشد.

– درد در هنگام مقاربت

– مشکل در دفع

– تکرر ادراری

– اختلال قاعدگی ، عادات ماهانه شدید، نامرتب ، یا کمتر از حد نرمال  قبلی فرد

– نفخ زیاد و برجستگی شکم

– مشکلات بارداری  و نازایی هرچند به میزان کم

– چنانچه علائم تکرار شونده و یا مداوم داشتید به پزشک مراجعه کنید.

– اگر دل درد شدید ناگهانی داشتید به اورژانس مراجعه کنید.

من همین امشب سونو بودم اندومتریوز هست کیستم ولی به لطف رژیم اصلاح سبک یک و نیم سانت کیست ۹ سانتی زو ...

لطفا بگین رژیمتون چی بوده ، دخترم ۱۹ سالشه چند ساله درگیر کیست یه طرف تخمدان ،،اکوفری، ،، دیگه خسته شدیم از بس ازمایش و سنو انجام دادیم هر سال 

سندروم که اسمش روشه درمانی نداره، متاسفانه منم دچار همین سندروم هستم، تنها راه درمان کم شدن استرس ، تغذیه سالم، آرامش و کم‌شدن وزن و یه لایف استایل سالم هست، وگرنه باید هر شیش ماه یا سه ماه بری دکتر ، درمانی ندارع، و خب ارثی هم هست، یعنی مادرزادی این اتفاق بوده حالا با بلوغ و اینا خودشو نشون میده، در کل بیماری هست که باید مراقب باشید و حتما تحت نظر پزشک باشی، علائم هم که پریود نشدن، موهای زائد ، جوش های خیلی عمیق و هورمونی ، اضافه وزن 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

نه یکی نیستن ، pco درمان ندارد اما pcs درمان داره چون بهش مبتلا شدی ، 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
لطفا بگین رژیمتون چی بوده ، دخترم ۱۹ سالشه چند ساله درگیر کیست یه طرف تخمدان ،،اکوفری، ،، دیگه خسته ...

گلم پیج فلورا تاجیکی رو فالو بکن

bardari_flora

اونجا تو هایلایت هاش کلی ماما هستن که شاگرداشن با یکی میتونید دوره بردارید و با توجه به شرایط دخترتون بهتدن رژیم غذایی و کار هایی که براش خوبه و کار هایی که براش مضر بهش مبگن

کلی بخوام بهت بگم یه سری چیزا کلا بابد حذف بشه مثل شیرینی جات و قند و شکر مصنوعی 

استفاده زیاد از گوشی 

کافئین

روغن های کارخونه ای 

لبنبات باید کم بشه مثل شیر 

نداشتن استرس

ورزش کردن 

خواب به موقع

من برای مشکل خودم کلا گوشت وونون رو باید حذف بکنم

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
الان منی که هر دو ماه یا سه ماه تخمدانم کیست میسازه اما معمولا با قرص جلوگیری رفع میشه پلی کیستیکم؟

دکتر تشخیصش چی بوده؟ داروهای ما سندرومی ها هم همینه منتهی متفورمین هم به ما میدن