2777
2789
عنوان

چجوری با خدا حرف بزنم

25 بازدید | 3 پست

خیلی دلم میخواد الان جوابمو بده باهاش حرف بزنم بگم چرا اون اتفاقای خیلی ساده و پیش پا افتاده برای همه ی دوستام میفته جز من چرا نمیتونم خوشحال باشم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم یعنی هست ادم ولی نمیخام ک رازامو بگم 

واقعا دوست دارم با یکی صحبت کنم بگم چرا اینقدرداره دلمو میشکونه درسته خیلی کمکم هم کرده ولی اون چیزایی رو ک خودم میخام ادمایی ک میخام نمیده 

حالم خیلی بده فقط بگین چجوری باهاش حرف بزنمممم 

بهم بگه چرا اونایی ک میخام دوسم ندارن حس بدی دارم همش 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه نماز نخوند؟  

بله میشه. 

یه جایی از خونتون را پیدا کن یا حتی بیرون که کسی نباشه فقط خودت و خدا. حتی باهاش قدم بزن

بگو خدا اومدم باهات حرف بزنم بگو من کسی را ندارم جز تو تو خالق منی منو هم میشناسی هم از دلم خبر داری و بیشتر از هر کسی خیر منو میخوای 

بگو خدا تو به من نیازی نداری ولی من کمکتو میخوام حمایتتو وشروع کن هر چی تو دلته بگو

خالقمونه از رگ گردنم بهمون نزدیک تره 

یه روزی میرسه که اصلا نمیتونی باهاش حرف نزنی اصلادپ مشتاق میشی همینطور عبادتش کنی

واقعا باهاش عاشقی کن. از ادمها بی نیازت میکنه.