2777
2789

حالم بهم میخوره از مار ولی کلا کرم دارم ی بار حیاط مادربزرگم ی مار خیلی خیلی کوچولو بود واقعاً نازک و کوچیک‌ بود

مرغ لاری مادربزرگم همش سعی داشت بخورتش و اون ماره هم همش فرار میکرد 🤣منم نشسته بودم از دور تماشا می‌کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیه؟!؟!

چی؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
مارترس نداره چون بهترین موجوده رو زمینه  و اینکه اروم ترین و همدم

یاد یه چیزی افتادم

میگن یه خانمی یه مار خونگی داشته که خیلی وابستش بوده

هرروز بهش غذا میداده هرروز بغلش میکرده و بهش عشق میداده و بدون اون نمیتونسته زندگی کنه

روز ها میگذرن و خانم متوجه میشه که مارش دیگه عین قبل نیست و درست و حسابی غذا نمیخوره و به خانم بی محلی میکنه

خانمه تصمیم میگیره ببرتش پیش دامپزشک معالجش کنه

میره همه چیزو به پزشک میگه و در نهایت پزشک بهش میگه آیا مارِ شما میاد پیش شما میخوابه و خودشو جمع میکنه و دوباره باز میکنه؟ خانمه میگه بله بله دقیقاً همین رفتارا رو داره فک کنم مریض شده و دل پیچه داره

پزشک میگه مارِ شما نه مریضه نه افسرده و نه هیچ چیز دیگه ای

مارِ شما داره خودشو آماده می‌کنه برای خوردنِ شما 😊

بخاطر همین چند روزه غذا نمیخوره و میاد پیش شما حجم معده ی خودشو اندازه میگیره تا ببینه اگه چند روز غذا نخوره میتونه شما رو بخوره.......✔️

همینقدر تلخ و غم انگیز......🖤

جای حیوانات تو طبیعته نه تو خونه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عکس های که میفرستی!!!!!

یه گوشه از خونه های قدیمی که توش بزرگ شدم و هر وقت یادش میفتم حس خوبی پیدا میکنم

یاد یه چیزی افتادم میگن یه خانمی یه مار خونگی داشته که خیلی وابستش بوده هرروز بهش غذا میداده هرروز ...

بله صحیح مار من درحال مداواشدنه و کارهای بهبودش داره انجام میشه و بعد رها سازی 

ی حس ششمی مغرور وشوخ و مستر قهوه ایران

اون تابی که مونده زیر برف عین تاب بچگی منه هرروز میرفتم برفای روشو میریختم پایین و روزشماری میکردم زمستون تموم بشه بتونم برم تاب بازی کنم

کی وقت کردیم انقد بزرگ بشیم؟😔