2777
2789
نون یک کف دست برنج هفته ای دوبار پنج قاشق

پس مم چه رژیم چرتی میگیرم 

چون من هم نون میخورم هم برنج در طول هفته  و هر روز

ولی باز کاهش وزن داشتم 

یعنی روشم اشتباهه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوسال پیش ۲۰کیلو کم کردم تهش شد مریضی روانی آنورکسیا ول کن زندگی کوتاهه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

غذاهای کالری ازاد بخور خب رژیم نباید گرسنه نگهت داره😭

گرسنه زیاد نمیشم غذا ها تکراریه میان وعده ها خوبه ولی من دلم غذا می خواد از بس مرغ خوردم اخر تخم می زارم😀

خدایا ما رو نجات بده🤲🤲

من الان ب وزن نرمال رسیدم ی کم تو شکمم هنوز چربیه ولی دلم میخاد دو سه کیلو بیشتر کم کنم و اون شکم لامصبم کامل بره

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
من الان ب وزن نرمال رسیدم ی کم تو شکمم هنوز چربیه ولی دلم میخاد دو سه کیلو بیشتر کم کنم و اون شکم لا ...

منم کل اضافه وزنم شکممه. ی ذره گرد کوچلو جلو. همون لامصب لاک پشتی اب میشه

مدیریت باشگاه ورزشی (ROy فیت)✨❣️
دارم سعی میکنم وزن اضافه کنم و از هرچی غذاعه بدم‌میاد😭

چند کیلویی من قدیم لاغر بودم ۴۰ کیلو بودم بعد یهو چاق شدم رفتم دکتر بخاطر کم کاری تیروئید بود الان دارو مصرف می کنم

خدایا ما رو نجات بده🤲🤲

گرسنه زیاد نمیشم غذا ها تکراریه میان وعده ها خوبه ولی من دلم غذا می خواد از بس مرغ خوردم اخر تخم می ...

😂😂😂😂😂

به اندام ایده آلی که بدست میاری فکر کن☺

از 97 تا 99 اینجا بودم کاربریمو به خواست خودم ترکوندن ک بتونم ترک کنم ولی چه میشه کرد😁
وای ننتنههههه من رفتم مسافرت دو هفته پیش بعد هم گفتن رژیم ول کن بزار خوش بگذره منم زدم زیر رژیمم ۵رو ...

خوشبحالت من تا الان نزدم زیرش حتی یک شب من کلا کاری رو شروع کنم تا به هدف نرسم ول نمی کنم

خدایا ما رو نجات بده🤲🤲