2777
2789
عنوان

درمان ماکولار آمیلویئدوز

3727 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. این تاپیک رو برای کسانی گذاشتم که ب بیماری ماکولار آمیلویئدوز مبتلا هستن 

در مورد بیماری توضیح میدم ممکنه ی عده این بیماری رو داشته باشن و اسم بیماریشون رو ندونن 

این بیماری معمولا از سن نوجوانی شروع میشه و برای اکثر افراد همراه با خارش است  پوست بدن مخصوصا بالاتنه دچار تیرگی شدید میشه بازوها گردن کتف  کمر و باسن بیشتر مبتلا میشه و در  افراد کمتری ساق پا هم درگیر میشه و پوست بدن ب شدت تیره میشه 

خوشبختانه صورت درگیر بیماری نمیشه روش تشخیص بیماری تیرگی های راه راه سفید ‌و قهوه ای به صورت قرینه یعنی  مثلاً هر دو بازو در گیر میشه  

در حالت شدید پوست ب طور کامل تیره میشه و در مناطقی که کمتر درگیر باشه ب صورت راه راه یعنی رنگ  پوست بدن و تیرگی ب صورت یکی هست (عکس میزارم بهتر متوجه شید ) حتی میتونید اسم بیماری رو سرچ کنید عکسای این بیماری رو با مشکل خودتون تطبیق بدید البته آرزو میکنم هیچ کس دچار این بیماری آزار دهنده نشه
عکس میزارم تا بتونید راحت تر مقایسه کنید در صورتی که با دیدن عکسها باز هم شک داشتید ب نوع بیماری تون  ب بیمارستان رازی مراجعه کنید
برای درمان هر نوع لک و بیماری پوستی اول باید بدونید دچار چه بیماری هستید تا روش درمان همون بیماری رو طی کنید
متاسفانه در بیماری ماکولار پوستی خود پوست مشکلی نداره و مشکل در لایه های زیرین پوست هست  به همین دلیله که درمان این تیرگی ها بسیار بسیار زمان بر و تا حدودی ناامید کننده ست
علت این بیماری هم گفته شده که رسوب ی پروتیین ب نام آمیلوییدوز به دلیل عدم دفع از بدن  و همچنین خون رسانی ناقص زیر پوست بدن هست
برای درمان فقط کافیه خون رسانی زیر لایه های پوست انجام بشه با خون رسانی زیر پوست این املاح پروتیین توسط جریان خون از بدن خارج میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید چ کار کرد 

نترکیب توره و‌ حنا مقدار مساوی  با آب گرم ب صورت خمیری روی قسمت‌های تیره به مدت نیم تا یک ساعت  

هفته ای سه بار  

محلول دی متیل دی سولفات یا dmso  فقط داروخانه بیمارستان رازی داره و باید حتما توسط پزشکهای بیمارستان ویزیت بشید تا دارو رو براتون تجویز کنن

نترکیب توره و‌ حنا مقدار مساوی با آب گرم ب صورت خمیری روی قسمت‌های تیره به مدت نیم تا یک ساعت هفته ...

سلام شما نتیجه گرفتین از این روش؟ اگه آره چقدر طول کشید؟و این که لکه ها کامل رفتن؟

اره عزیزم تقریبا نود درصد درمان شدم حدود دو سال بصورت ناپیوسته این ترکیبو استفاده کردم

محلول دی متیل هم استفاده کردید به همراه نوره و حنا؟اگه آره اونم سه بار در هفته؟

سلام عزیزم خوبید    بیماری من خیلی پیشرفت کردههههه  داغونم یعنی داغووووووونااااااا 

فقط میگم خدایا چرا   چرا باید اینجوری بشم

نااامید شدم هر چی درمانه ۸ ساله درگیر این بیماری ام تو اوج جوونی

از ۱۵ سالگی متوجه شدم که درگیرم  معلوم نیس چقد قبلش اومده بوده سراغم هعععععی   

بگذریم

منم میخام این ترکیب رو امتحان کنم 

بعد محلول که گفتید رو همه جا میتونن که بهمون بدن؟ من استان کرمانم

ممنون میشم راهنماییم کنید

بعد اینکه من شنیدم واسه سردی مزاج و بلغم و سودایی بدنم هست

واسه اینم اقدام کنیم یان ؟ شما  طب سنتی رفتین؟

واسه شما در چه حدی بوده لکه هاتون چه قسمت هایی رو درگیر کرده بوده؟

برای من کمر و باسن و کل دستا و تازه اومده روی پاهام   انگاری تموم منو احاطه کرده😔😔😔😔😔😔💔💔💔💔 

F❤️M