2777
2789
عنوان

قضاوت نکنیم ...

139 بازدید | 18 پست

سلام دوستان بیایید یاد بگیریم مردم رو از روی شاغل بودن یا نبودن یا تحصیلات داشتن یا نداشتن یا کلی چیزای دیگ قضاوت نکنیم و ازتون میخام که خودتون معرفی کنید و پستی بلندی های کاری ( چه تو خونه ، چه بیرون ) داشتید بگید

من یک دختر خانه دار هستم دیپلمه و ورزش انجام میدم کارهای هنری هم انجام میدم کنکور چند بار شرکت کردم و ترم یک روانشناسی انصراف دادم چون با روحیه ام سازگار نبود چالش های که من داشتم ای بود که خودمو پیدا کنم علایقم رو و کلی سرزنش شدم تو این راه چون به قول بعضی از دوستام شاخه به شاخه پریدم ولی بلاخره راه مو پیدا میکنم 

💖حالا شما هم تجربیاتتون بگید تا بقیه استفاده کنند💖 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا منم به این موضوع پی بردم چون خیلی قضاوت شدم    تا جایی که خودم خودمو قضاوت میکردم و میکنم  ولی یاد گرفتم دیگه خودمو با برچسب شاغل بیکار تنبل و .... صدا نزنم    خیلی سخته چون اگه اطرافیان باز هم به من برچسب بزنن ممکنه منم در حق خودم بدی کنم و با همون برچسب ها خودمو بشناسم ولی یه جمله به خودم یاد دادم که چه پولدار شم چه بی پول همیشه تو ذهنم باشه        من از دیگران نه بهترم نه کمتر     تامام 

من زیاد باهات موافق نیستم..کسی که درسی خونده... همون سختی ها رو کشیده و تحمل کرده ..اینکه از زیر بار سختی ها دربری درست نیست!

مدرک گرفتن..کار کردن ...موفقیت هست....فقط هم به پول نیست...بالاخره یه ادم باید با پشتکار یه کاری تو زندگیش بکنه...

شاید خودتون متوجه نشید ..ولی واقعا حرف زدن و معاشرت با کسی که تحصیل کره ست با کسی که نخونده یکی نیست.... من واقعا با افرادی که دانشگاه نرفتن نمیتونم رابطه برقرار کنم..پیچیدگی ذهنشون پایینه معمولا..البته استثنا هم هست... ولی ادمهارو با هم مقایسه نمیکنم...هرکسی قبل و بعد دانشگاه رفتن خودش 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

دوستان من اکثر آدما از انصراف دانشگاه می‌ترسند ترس از قضاوت بعضی آدم توان شروع درس بعد بچه خانه داری ندارن بعضی آدما ا خانه دار بودن خجالت میکشن و وقتی توی جمع قرار می‌گیرند احساس کم بودن می‌کنند ولی بنظرم سخت ترین شغل دنیا همسن خانه داری پس بیایید از خودمون بگیم تا بقیه ببیند که چندتا موقعیت مثل ما هست حالا شروع کنید دخترا 

میترسیم نظر بدیم قضاوت بشیم اینجا چ میکنی و ...

چقدم فحاشی ب مردها زیاده اینجا !!!

کنترات همرو هم مث هم میدونن اغلب🤦🏻🤦🏻

با حجمی از زندگی پرفراز و نشیبی ک داشتم، ب اندازه یه لشکر قضاوت شدم و خیلی با زبون تلخ آشنام

ولی تهش اغلب هموناییکه بد میگفتن، الان میگن به‌به چه‌چه

راهی که پیدا کردین چیه؟

میدونی قراره دوباره برای کنکور بخونم پرقدرت تر از قبل و خیاطی هم در کنارش یاد بگیرم اینجور از اینجا رونده از اونجا مونده نمیشم انشالله سال جدید میخام شروع کنم پرقدرت درواقع بالا گفتم راهمو پیدا میکنم و مطمعنم بهترین میشم 

من زیاد باهات موافق نیستم..کسی که درسی خونده... همون سختی ها رو کشیده و تحمل کرده ..اینکه از زیر بار ...

دوست عزیزم امیدوارم هرجای دنیا هستی همیشه سالم سلامت باشی خوب از نظر من هم درس همه چیز نیست درس یک علاقه هست که دنبالش میکنم مثل علایق دیگه مثل ورزش غیره اما کسی نمیگه چون شما ورزش نکردی من با شما یکی نیستم درواقع فرد دنبال علاقش رفته و سلامت جسمی تضمین کرده مثلا فرد درس خونده روح خودشو ا  ر ض  ا کرده از این طریق پس توی دنیا هم کلی آدم وجود دار ورزشکار  دانشجو و خانمای خانه داری که کلی زحمت میکشن انتخاب ها باهم متفاوت هست ولی متاسفانه همیشه آدما باهم مقایسه میشن بنظرم دنبال کردن علاقه مهمه نه نیاز مردم نه دوست داشتن مردم 

و اینکه هر قشری با مثل خودش راحت همدیگر درک می‌کنند حرف هاشون به هم دیگه می‌چسبه ما اینجا میتونیم انتخاب کنیم که با چه کسی معاشرت کنیم ببخشید طولانی شد امیدوارم منظورم رسونده باشم

دقیقا منم به این موضوع پی بردم چون خیلی قضاوت شدم    تا جایی که خودم خودمو قضاوت میکردم و ...

دوست عزیز درسته همه انسان ها چه شاغل چه خانه دار قبل از همه چیز انسان هستن بنظر شعور معرف و چیزای درونی خیلی مهم تر هستن که تقویت بشن 

میترسیم نظر بدیم قضاوت بشیم اینجا چ میکنی و ... چقدم فحاشی ب مردها زیاده اینجا !!! کنترات همرو هم ...

میدونید من امروز خودمو که میبینم با اینکه کم سن سالم با وجود شکست ها شادی ها غم ها چه چیزهایی کشیدم و باعث شدن بشن تجربه که زندگی سالم تر بهتری داشته باشم اگه درس گرفتید از اون تجارب میتونم بهتون تبریک بگم 

میترسیم نظر بدیم قضاوت بشیم اینجا چ میکنی و ... چقدم فحاشی ب مردها زیاده اینجا !!! کنترات همرو هم ...

ما همه انسان هستیم چه مرد چه زن شما هم تجربتون رو بگید دوستان درس بگیرند