2821
2789
عنوان

زندگی سخت

97 بازدید | 2 پست

عقدی هستم...

نامزدم وقتی میخاست بره سر کار به مادرش گفت کارت یارانه رو از خانومم بگیر برو خرید کن برا همون کالا برگ هایی ک اومده اینا رفتن خرید کردن کل یارانه رو فروشگاه خرید زده و ۱۴۰ از کالا برگ کم کرده و اینا میدونن من کل ماهو باهمین یارانه سر میکنم و بازم خرید کردن الان موجودیم ۸۰تومن هس فک کنم الان دارم میترکم ک چقدر بیشعورن چقدر بی فکرن... حتی نگفتن اشتباه شده اشکال نداره. چون میگن ک نمیدونستن و میزنیم به حسابت میخاستم برا عید پارچه بخرم شوهرم حقوقش کمه و نمیتونه کل خرید عید رو با وحود قسط و... بخره دلم خیلی گرفت... چقدر بیکسم حتی نتونستم به خودش بگم ک چقدر اعصابم خورد شده... فقط گفتم پس موجودی دیگه نداره یه چی بزن حسابم جلو اونا تا بفهمن ولی بازم هیچ هیچ... کاش میمیردم از دستشون راحت میشدم...

خدا نکنه کاری که دیگ انجام شده ولی سکوت نکن ی جایی حرفتو بزن وقتی اونا آنقدر بیشعورن به آدمای بیشعور ...

سوار شدن خیلی بدم سوار سدن بعد پشت سر من گفتن ب جاش یه پیراهن برا پسرمون میخریم نمیگن من تو این یک ماه چ گوهی بابد بخورم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2823
2791
2779
2792