2777
2789

بیاین دیگ غیبت نکنیم ....

من خودم قبلا ها این کارو و میکردم.... یه روزی تصمیم گرفتم دیگه غیبت کسی رونکنم  و اگه کسی پیش من غیبت کسی بکنه از اون شخصی غیبت شده دفاع کنم یا محل رو ترک کنم و  از اون روز مواظب این موضوع بودم .....

اوایل سخت بود برام خیلی 

اطرافیانم دیگه اونقدر ها با من بهشون خوش نمیگذشت .....ولی کم کم جزو  خصویات اخلاقیم شد و الان خدا رو شاکرم  چندین ساله این مواظبت جزو عادات اخلاقیم شده و تا میتونم رعایت میکنم  طوری که دیگ بقیه میدونن پیش من نباید بگن ....

..آدم سبک  تری شدم . آروم تر و مهربون تر شدم ...دیگه حتی تو خلوت خودم بدی دیگران رو خیلی به فکرم راه نمیدم ....

بیشتر ویژگی های مثبت آدما رو میبینم 

زندگی شخصیم و حال روحیم و شخصیتم تعالی پیدا کرده  نگاه خدا  و اهل بیت رو رو زندگیم احساس کردم ...خلاصه شماعم امتحانش کنید اوایلش شاید براتون تاوان داشته باشه بین مردم ولی در نهایت حتی بین همون مردم بهتون عزت  خاصی میده 

و البته رضایت خدا  ک از همه چی مهم تره و عجیب به آدم میچسبه.... 

خوشحالم براتون  امان از این زبان سرکش 😔

زبان منم خیلی سرکش بود ....همت میخواد با یه تصمیم جدی قشنگ شدنیه.....اگه حالا اوایل خدایی نکرده  از دستتون در رفت  غیبت کسی رو کردین یا گوش دادین سریع ازش حلالیت بطلبید ....اینجوری ذهنتون متوجه میشه تاوان داره دیگ بیشتر مواظبت میکنه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان