2777
2789
عنوان

شوخی های پارتنر با بقیه

121 بازدید | 10 پست

سلام خانمای با تجربه لطفا منو راهنمایی کنید.

عذرخواهم که طولانیست

من چند وقتی هست وارد رابطه شدم با همکلاسیم و تقریبا از همون اول شوخی های پارتنرم با دوستام(همکلاسیا) رو دیدم(البته حتی قبل این که پارتنرم باشه)

شوخی ها هیچ وقت مثبت هیجده نبودن.

بخوام مثال بزنم مثلا یکی از دوستای من علاقه داره به یکی

بعد پارتنر من مسخره بازی در میاورد پیشش و هی می‌خندید که آره عاشق فلانی هستی.

در همین حده

بگو و بخندش خیلییی زیاده، اما تا الان نوع نگاهش رو بد ندیدم نسبت به اونا‌

فقط حساس شدم امروز.

به نظرتون من حساسیت بی مورد دارم؟

یا باید به پارتنرم‌ تذکر بدم؟ اگر لازمه تذکر بدم چی دقیقا باید بگم؟

اسیر ک‌ نگرفتی ،میگی قبلا هم همین بوده پس بی‌خیال مگه شوخی های بد کرد اونوقت وارد عمل شو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس یعنی به نظر شما طبیعیس این حجم از خندیدن با دوستای من؟

ببین اگه مستقیم بگی ازت خسغ بد میگیره و میتونی با سیاست و ب مرور بهش بد و خوب و حرمت و خط قرمز ها رو بهش یاد بدی یا متذکر بشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من همش‌ ترس اینو دارم نکنه مثلا جدی نگیرم و پس فردا شوخی ها بیشتر بشه

بیشتر ک شد اونموقع تذکر بده الان یجوری رفتار نکن ک فک کنه قبل اینکه با تو باشه بیشتر بهش خوش میگذشت

#تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍
ببین اگه مستقیم بگی ازت خسغ بد میگیره و میتونی با سیاست و ب مرور بهش بد و خوب و حرمت و خط قرمز ها رو ...

سپاس از راهنماییتون،‌ امکانش هست لطفا بگین مثلا چطوری به مرور نشون بدم؟ مثلت بی توجهی کنم به شوخی هاشون یا نخندم و جدی باشم موقع شوخی هاشون؟

سپاس از راهنماییتون،‌ امکانش هست لطفا بگین مثلا چطوری به مرور نشون بدم؟ مثلت بی توجهی کنم به شوخی ها ...

نه اگه نخندید یا اخم کنی ممکنه دوستات سو استفاده کنند و یا در موردت فکر بد کنن،لبخند بزن ،ولی گاهی ب اخلاق طرف مقابلت بستکی داره مثلا شاید بری و با دوستاش شوخی کنی خودش متوجه بشه و بیاد برای حرف زدن در مورد این چیزا ...گاهی هم همین نخندیدن و تایید نکردن شوخی ها آروم آروم فاصله بگیره ،گاهی با تعریف الکی در مورد اینکه تو چقدر سنگین و با وقاری ،،،ولی بدون نیاز بدی ندارد چون هم قبلا این کار را می‌کرد و هم جلوی شما اینکار رو می‌کنه و هم شوخی زشت نمیکنه 

نه اگه نخندید یا اخم کنی ممکنه دوستات سو استفاده کنند و یا در موردت فکر بد کنن،لبخند بزن ،ولی گاهی ب ...

خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییتون، برام ارزشمند و کامل بود، مرسی از وقتی که گذاشتین❤️