2789

آره ولی باید یه پیش‌زمینه‌ای حتماااا داشته باشه از درسا و اینکه حتما یه آزمون یا تست زده باشه که واسش آشنا باشه

بعدشم بشییینههههههههههه عیننننننن چیییی درس بخونهههه🧡

البته بستگی به فرد هم داره...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره ولی باید یه پیش‌زمینه‌ای حتماااا داشته باشه از درسا و اینکه حتما یه آزمون یا تست زده باشه که واس ...

کسی که بخواد از الان شروع کنه نیازی دیگه به شرکت توی ازمون نیس از برنامه عقبه بخواد با برنامه پیش بره ازمون بزنه باختههه

هوشمندانه باید بخونه منبع درست انتخاب کنه  اگه حتی صفرم بود میشه   کلی فیلم اموزشی  داخل تلگرام با تایم ک استفاده کنه میانگینن نه ساعت 

بخونه میشه پیرا اورد

کسی که بخواد از الان شروع کنه نیازی دیگه به شرکت توی ازمون نیس از برنامه عقبه بخواد با برنامه پیش بر ...

نه منظورم ازمون رفتن نبود ینی خودش تو خونه ازمونارو از سایتا دانلود کنه کار کنه البته بعد خوندن اصولی یا به قول شما هوشمندانه 😁🧡

سلام عزیزم 💕💕

من دانشجوی پزشکی ام و به تعداد خیلی محدودی مشاوره خصوصی(برنامه شخصی+ پشتبانی و چک گزارش کار و تایم بیداری و...) رو انجام میدم.

اگ جزو دسته ای هستین که تا الان خوب نخوندی یا وسواس و استرس داری و نیاز داری تقریبا از اول بخونی، 

برنامه شروع از صفر خیلی حرفه ای با تمام نکات و جزئیات مناسب فرد طراحی میشه و با اون استارت میزنید.

در هر صورت تا قبل از اینکه دیر بشه زودتر شروع کن و ادامه بده.

اگه باز هم سوالی داری میتونی بپرسی تا راهنمایی بشی. 

اگه شرایط مشاوره رو هم میخوای بدونی، پیوی پیام بده برات آیدی بفرستم

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕

سلام عزیزم 

من دانشجوی پزشکی ام

با تعداد محدود مشاوره دارم 

با برنامه شخصی سازی شده، گزارش شبانه و بیداری، رفع اشکال روشی و مشاوره ای و پاسخ به تمام سوالات.

گروه رقابتی رایگان و کانال پشتیبانی و...

یه برنامه شروع از صفر خیلی حرفه ای با تمام جزئیات مورد نیاز طراحی کردیم برای بچهایی که هنوز هیچی نخوندن یا وسواس و استرس دارن‌

چون تعداد محدود مشاوره میدم، هزینه برام مهم نیست و خیلی کمه.

اگه خواستی میتونی یک هفته امتحانی رزرو کنی و پیوی پیام بدی شرایط رو بفرستم برات💕

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕