2777
2789

عزیزم چرا نمیرب سر کار

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم موقعیت ندارم 😔

برو شاگرد اریشگاه بشو  بنظرم خیلی خوبه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

عزیزم یه پیج هست با برنامه تصویر گری یاد میده و دوره گذاشته دوست داشتی یه نگاهی بنداز کار مجازیه و میتونی پروژه هم بگییری

دوشنبه ۳۰ بهمن ماه یعنی فردا 😍
⏰️راس ساعت ۱۲ ظهر
ثبت نام دوره صفر تا صد تصویرگری کتاب با موبایلم شروع میشه🚀
❎️ ۱۰۰ نفر اولی که ثبت نام کنن👇
1️⃣ بهشون قلم لمسی مخصوص موبایل میدم.
2️⃣ ۱۱۰ ایده کسب درآمد و فروش از طریق تصویرسازی رو میگم.
3️⃣ نقشه راه رسیدن به درآمد بالای ۲۰ میلیون از طریق تصویرسازی رو میدم.
4️⃣ ورکشاپ تصویرسازی یلدا رو میدم که برای هر مناسبتی بتونین طرح بزنین و چاپ کنین‌.
5️⃣ پشتیبانی اختصاصی با شخص خودم دارین.
.
🎯 فردا راس ساعت ۱۲ ظهر توی استوریهای اینستاگرامم شماره کارت رو میذارم.
.
آدرس اینستاگرامم : marjan_toranj
.
🌱توی این دوره از مرحله کاراکتر سازی، فضاسازی، اجرا، صفحه آرایی و چاپ کتاب همه رو بهتون خواهم گفت.
❤️و هر نکته ای که برای تصویرگر شدن احتیاج دارین. بدون هیچ پیش زمینه ای❤️

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
من اینو خیلی دلم میخاد شرکت کنم ولی هزینشو ندارم

فکر کنم زیر دو تومنه من دوره رایگانشو دیدم خیلی خوب توضیح داده بود متاسفانه وقتشو ندارم بدم سمتش وگرنه کاره جذابیه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲