2777
2789
عنوان

بچه دار ها بیان

54 بازدید | 11 پست

شوهر شما تو بچه داری کمکتون میکنه؟؟پسر من ۲۷ روزشه شوهرم کمک نمیده فقط وثتی تمیزه و سرحاله باهاش بازی میکنه ولی وقت بی خوابی شبانه و گریه میکشه کنار میگه نمیتونم برات بچه داری کنم من بیرون کار میکنم خسته میشم تخت میخوابه تا صب من بیچاره چند شبه نخوابیدم میگه تو خونه ای دیگه انگار ما خونه دارا بی خوابی نمیکشیم سرم داره میترکه همیشه خداهم طلبکاره

کارما💫    

بچه داری سخته 

من شوهرم کمکم میکرد خیلی حالمبد میشد دعوا و سرصدا راه مینداختم چون افسرده شده بودم حوصله بچمم نداشتم بنده خدا خیلی کمک حالم بود 

توهم وقتی بچتخوابه سریع بخواب وقتی بیدار شدم  بالاسرش ایت الکرسی بخون تا اروم شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه داری سخته  من شوهرم کمکم میکرد خیلی حالمبد میشد دعوا و سرصدا راه مینداختم چون افسرده شد ...

خوشبحالت شکهرت کمکت بود و درکت میکرد بعد بهم میگه لاغر شدی صورتت لک شده پوستت پیر شده کلا اعتماد بنفسمو گرفته...اصلا خواب نداره روزا کلا بیدار شبا هم ساعتی ی بار بیدار میشع

کارما💫    

خوشبحالت شکهرت کمکت بود و درکت میکرد بعد بهم میگه لاغر شدی صورتت لک شده پوستت پیر شده کلا اعتماد بنف ...

بعداز چهل روز درست میشه خوابش عزیزم 

بخاطر خستگی و  بچه داریه میگذره 

زایمانت طبیعی بوده؟

من وقتی کوچیک بودشب که گریه میکردگاهی میزاشت روپاش یا تا صبح گهواره تکون میداد یکبارمن غذا درست میکردم یکباراون 

اما الان که پسرم بزرگ شده دست به سیاه سفیدنمیزنه حتی بچه حموم نمیبره باهاشم بازی نمیکنه

بعداز چهل روز درست میشه خوابش عزیزم  بخاطر خستگی و  بچه داریه میگذره  زایم ...

نه گلم سزارین بودم .. اینقدر کار کردم و خم و راست شدم بخاطر بچه ک شکمم بعد ی ماه درد داده دوباره ب روز  میخوابم و بلند میشم فکر کنم بخیه داخلیم پاره شده انگارروز اول ک سز شدم

کارما💫    

من وقتی کوچیک بودشب که گریه میکردگاهی میزاشت روپاش یا تا صبح گهواره تکون میداد یکبارمن غذا درست میکر ...

بازم خداروشکر ک اون روزا هواتو داشت من ک پیر شدم

کارما💫