2821
2789
عنوان

پودر موبر

1766 بازدید | 19 پست

سلام خوشگلا

یچی معرفی کنید واس از بین بردن موهای زائد، موبر ازین صورتیا داشتم ولی خیلی بد بو بود هم اینکه قشنگ موهارو نمیبرد و زبر میموند همون روزم در میومد لامصب 

، نوره هم شنیدم میگن همینطوره/ موبر ازین مدل کرمی ها چطورن؟قشنگ مورو میبره و دیر درمیاد؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من با پودر موبر راحتترم بوی انچنانی نداره 🤔

کرم خیلی بیشتر طول میکشید زمانش اصلا ندوستم 

اسپری هم والا بوش خیلی ازاردهنده بود باز دوس ندارم 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

پودر موبر رویدر بگیر خیلی خوبه(توش دستکس،کاردک و ظرف داره خودش)

دو مدله اون گرونه رو بگیر

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
مارکش رو میدونید؟ قشنگ از بین میبره واقعا؟ من هرچی گرفتم مورو قشنگ نبرده

من دپی و مطرح میزنم خوبه با اینک موهام ضخیمه 

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

حالا بوش ب درک اصلا قشنگ نمیبرد:(

با اب داغ باید قاطی کنیا

من تیزبر میزدم عالی بود الانم از اونا ک زرنیخ داره از عطاری میگیرم باز رااضیم 

با اب داغ باید قاطی کنیا من تیزبر میزدم عالی بود الانم از اونا ک زرنیخ داره از عطاری میگیرم باز راا ...

با آب داغ قاطی میکردم اتفاقا/ وای همون تیزبر اصلا موهامک نمیبره قشنگ شانس منه

مورو میبره قشنگ؟ بعد از عطاری بگیرم یا داروخانه

هم مواد شوینده ای ها داره هم عطاری_اره سعی کن ی چتکه رنگ مو هم تهیه کنی راحت میشه کارت_تو ظرفش اول پودرو بریز بعد کم کم آب داغ اضاف کن هم بزن تا خمیری شه ،شل نشه ک خراب میشه_بعد با چتکه بمال ب بدن خشک(حتما خشک)بعد ۷_۸دقیقه هم برو زیر دوش و با کاردک بتراش _تموم 😁

این روشو بری قشنگ میکَنه پشمارو 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
با آب داغ قاطی میکردم اتفاقا/ وای همون تیزبر اصلا موهامک نمیبره قشنگ شانس منه

عه خب حالا چیز دیگ میخای امتحان کن 

2823
2791
2779
2792