2777
2789

من اول از همه دوماد ک.... دوم خواهرام. سوم خاله هام. شوهر دختر خالم و زنداییم و چهارم بعضی از ادم های جامعه که ازشون بدی دیدم پنجم بعضی از کاربر های نی نی سایت که بهم توهین کردن 😂😂

حیف که قانون جلوی دست و پام رو گرفته 😑😑😑

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

خودم رو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر وگرنه به جز خودت کسی و زنده نمیذاشتی

من اصلا دلم نمیخواد کسی و‌بکشم حتی منفورترین ادم زندگیم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من حتی کسایی که بدترین بدیا رو بهم کردن حتی دلم نمیاد نفرینشون کنم ولی به چشم خودم دیدم چطور تاوان دادن گاهی وقتا بسپری به خدا بهتره 

عزیزان میشه ازم حمایت کنید و عضو کانال بشید خیلی ممنون❤️❤️❤️. @jbvjkbgfjjbjkbbseyiojbfti
نخیرم 🤨🤨🤨

خسته ام حوصله این زندگی رو ندارم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خداروشکر وگرنه به جز خودت کسی و زنده نمیذاشتی من اصلا دلم نمیخواد کسی و‌بکشم حتی منفورترین ادم ز ...

بخدا قسم به روح پدرم اگه قانون من رو مجازات نمیکرد هزاران بار دومادمون رو کشته بودم یا تیر میزدم به سرش یا چاقو میکردم تو شکمش😑😑

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم