2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا نیومده ؟کدوم شهری ؟۳تا شو واریز شده دوتا۴۰ یک ۵۰میلیون 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

تا حالا نیومده ؟کدوم شهری ؟۳تا شو واریز شده دوتا۴۰ یک ۵۰میلیون 

گلم طبق اولیته مجردها اولویت اخرن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،

گلم طبق اولیته مجردها اولویت اخرن

چه ربطی داره داداشم مجرده .اونم واریز میکنه .داییم هم متاهل

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

عزیز ما ثبت نام کردیم یه شهرستان دیگه دراومد رفتیم تغییر شهر دادیم ولی هنوز پیامکی نیومده 

نمیدونم باید بری کارگزار مسکن پرس جو کنی

چه ربطی داره داداشم مجرده .اونم واریز میکنه .داییم هم متاهل

سلام خیلی ربط داره،،،افراد متاهل و افرادی که افراد تحت تکفل دارند اولویت های جلوتر هستند 

شهرستان ها و.جاهایی که زمین موجود باشه رو که به همه دادند

اما شهرهای بزرگ که زمین کم دارند و برای بعضیا هنوز زمینی موجود نیست اولویت بندیه و افراد تک نفره آخرین اولویتن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،

سلام خیلی ربط داره،،،افراد متاهل و افرادی که افراد تحت تکفل دارند اولویت های جلوتر هستند  شهرس ...

منم عاشق تتوم .لبمو شیدینگ کردم دردشو فهمیدم .از تتو بدن خیلی میترسم 

منم عاشق تتوم .لبمو شیدینگ کردم دردشو فهمیدم .از تتو بدن خیلی میترسم  

گلم مینیمال درد نداره،،، در مبکروپیگمنتیشن هم درد آور ترینش رو انجام.دادی عزیزم

Maryam.farhadi_beautician 

پبج من دوست داشتی ببین