2821
2789
باشه تو درست میگی😐 پس حرف تو درست باشه همه مشاورا میگن امسال برید،سال بعد پشت بمونید بدبخت میشید؟! ...

کدوم مشاور احمقی اینو گفته که الان ول کنین سال بعد بمونین؟

باید همین الان نهایی دوازدهم رو خوب خوند . 

حذف رقیب چیه من خودم سال آخر معماری بهشتیم چی میگی؟😂

بهتره دیگه ادامه ندیم . موفق باشین با روشای نوین تون❤️

🖤🥲
عزیز دلم ، جمع کردن یه پایه کار سختیه ، چه برسه ۲ پایه اونم هم تشریحی هم کنکور. به نظرم همایشای اسات ...

همایش و جزوه خلاصه های فروشی که آش غالب

توی کنکور در هر صورت سه پایه جمع میشه

شببب امتحانم نباید باشه

مثلا ادبیات از عید شروع شه روزی یه ساعت ثبل شروع نهایی تموم میشه شبش مرور حتی روز قبلش مثلا ۵ساعت ادبیات ۳ساعت کنکور خوندن(فرض ۸‌ساعت)

اختصاصیا رو من نخوندم یعنی برای نهایی نخوندم چون کنکور بلد بودم ولی خب برای همه درست نیست بستگی داره اتفاقا باید خوند

گذشته توی ذهنته، آینده توی دستاته!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم ، جمع کردن یه پایه کار سختیه ، چه برسه ۲ پایه اونم هم تشریحی هم کنکور. به نظرم همایشای اسات ...

تازه استرس و وقت کم و حجم زیاد درس رو اضافه کنید به تصحیح من در اوردی و سختی که پارسال برای امتحان نهایی ها در نظر گرفتن 

تفاوت نمره ی یه دانش اموز تو ورقه ی امتحانی چقدر زیاد بود چقدر ورقه ها  برای مثال گذاشته شد که گاهی تفاوت نمره به ۱۰ میرسید چقدر بعد اعتراض ها نمره ها عوض شد تو مدرسه ی پسرم حتی بعضی ها بعد اعتراض ۴ نمره تغییر داشتن تو یه درس چقدر این بی عدالتی ها و سرسری گرفتن تصحیح ها تو معدل بچه ها تاثیر داشت 

جوی که با شایعه پراکنی و تصمیم های یهویی از طرف مسئولین برای بچه ها درست کردن وحشتناک بود 

کدوم مشاور احمقی اینو گفته که الان ول کنین سال بعد بمونین؟ باید همین الان نهایی دوازدهم رو خوب خوند ...

اولویت با امسال ولی کسی خب ممکنه کارش بکشه سال بعد با این تفاسیر شما عملا بدبخته

خدانگهدار 🙏

تازه استرس و وقت کم و حجم زیاد درس رو اضافه کنید به تصحیح من در اوردی و سختی که پارسال برای امتحان ن ...

پارسالم بود‌.‌.. ولی به قول معروف ما می‌دونیم این چیزا توی کنکور بوده و هست ولی باز باید قبول شد...

پارسالم بود‌.‌.. ولی به قول معروف ما می‌دونیم این چیزا توی کنکور بوده و هست ولی باز باید قبول شد...

تفاوت ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تاثیر تراز نهایی ها بود که برای سال اول اضافه شده بود حتی خود مسئولین سنجش هم نمیدونستن چیکار کنن دیدید که نسبت به سالهای قبل نتیجه ها دیرتر اعلام شد و دانشگاها دیرتر درس رو شروع کردن همین بار اول بودن جو بدی درست کرده بود برای بچه ها ولی حرفتون کاملا درسته در اخر همه باید این شرایط رو پشت سر بزارن کسی موفق میشه که بتونه خودش رو باشرایط حاکم اون سال بهتر سازگار کنه 

ببخشید شما بازم امسال دارید میخونید برای کنکور یا دانشجو هستید اخه گفتید مشاور دارم و تو یه کامنت گف ...

نه عزیزم اون من نبودم من پارسال دوازدهم بودم امسال پشت کنکورم

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

سلام خوبین

ببخشید دختر من پشت کنکوره

تیزهوشانی بوده

خیلی درسش خوب بود مریضی روحی گرفت سال اول رتبش شد 4300 منطقه 3

سال دوم اصلا نرفت سر جلسه

الان باز داره میخونه فعلا حدود 30 درصد مطالب رو خونده 

به نظر شما میتونه چیزی قبول بشه

پرسه در جریان امواج صوت 
سلام خوبین ببخشید دختر من پشت کنکوره تیزهوشانی بوده خیلی درسش خوب بود مریضی روحی گرفت سال اول رتب ...

سلام عزیزم اگه موافق باشی با دخترتون باهم بخونیم به هم گزارش کار بدیم انگیزه. شه برامون 

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
بله عالی ادامه بده چرا که نه!

واقعا

توصیتون به من و پدرش و خودش چیه

ارزشمندترین نکته ای که از سال کنکورتون یاد گرفتین چی بوده

و برای کسی که ضریب هوشیش متوسط رو به بالاس روزی چند ساعت درس بخونه خوبه

پرسه در جریان امواج صوت