بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز دلم ، جمع کردن یه پایه کار سختیه ، چه برسه ۲ پایه اونم هم تشریحی هم کنکور. به نظرم همایشای اسات ...
تازه استرس و وقت کم و حجم زیاد درس رو اضافه کنید به تصحیح من در اوردی و سختی که پارسال برای امتحان نهایی ها در نظر گرفتن
تفاوت نمره ی یه دانش اموز تو ورقه ی امتحانی چقدر زیاد بود چقدر ورقه ها برای مثال گذاشته شد که گاهی تفاوت نمره به ۱۰ میرسید چقدر بعد اعتراض ها نمره ها عوض شد تو مدرسه ی پسرم حتی بعضی ها بعد اعتراض ۴ نمره تغییر داشتن تو یه درس چقدر این بی عدالتی ها و سرسری گرفتن تصحیح ها تو معدل بچه ها تاثیر داشت
جوی که با شایعه پراکنی و تصمیم های یهویی از طرف مسئولین برای بچه ها درست کردن وحشتناک بود
پارسالم بود... ولی به قول معروف ما میدونیم این چیزا توی کنکور بوده و هست ولی باز باید قبول شد...
تفاوت ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تاثیر تراز نهایی ها بود که برای سال اول اضافه شده بود حتی خود مسئولین سنجش هم نمیدونستن چیکار کنن دیدید که نسبت به سالهای قبل نتیجه ها دیرتر اعلام شد و دانشگاها دیرتر درس رو شروع کردن همین بار اول بودن جو بدی درست کرده بود برای بچه ها ولی حرفتون کاملا درسته در اخر همه باید این شرایط رو پشت سر بزارن کسی موفق میشه که بتونه خودش رو باشرایط حاکم اون سال بهتر سازگار کنه