سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خیلی سخته نه که نشدنی باشه ولی استرس ادم و فشاری که روشه مضاعف میشه ما الان تو همین شرایطیم ا ...
من خودم سال اول مشاورم رئیس موسسه(یه موسسه کوچک حضوری تو شهرمون) بود یه بار زیر بیست دیقه اصن برنامه رو نوشت! استرسمم کنترل نمیکرد، سال دوم یکی از مشاورای اون موسسه بود فوقالعاااده برای برنامه یه هفته یه ساعت حرف میزدیم،نصفش داشتیم میخندیدیم ک من نیاز داشتم...
شما میتونید به من کمک کنید ؟ اخرین رتبه قبولی های ۱۴۰۲ رو از کجا میتونم پیدا کنم یه فایل هست که بچه ...
در توانم بله🌸
عمومی رو کسی نمیدونه،جامعترینم مال قلمچیه ولی یه جاهایی رتبه رو نزده مال امسال ولی در کل آخرین نفرم معیار نیست بلاخره بالا پایین داره... من خودم نمیدونم چرا ولی ب اینا دقت نمیکردم😂🤦♀️
من خودم سال اول مشاورم رئیس موسسه(یه موسسه کوچک حضوری تو شهرمون) بود یه بار زیر بیست دیقه اصن برنامه ...
جسارتا فکر کنم امسال باز هم یه اشتباه داشتید چون مشاور هایی که دیدم حالا چه تو معرفی موسسه ها صحبت میکردن یا مشاور مدرسه میگفتن اصلا به خاطر دانشگاه رشته رو حروم نکنید دانشگاه چیزیه که چند سال درش تحصیل میکنید امتیاز علمی دانشگاه هم بجز موارد خاص مثل مهاجرت خیلی در نظر گرفته نمیشه چیزی که باید باهاش تا اخر عمر باید سر و کله بزنید رشته ای هست که انتخاب میکنید درامدش شرایط کاریش اینکه بهش علاقه دارید یا نه اینده ی شغلیش اینکه برای راه اندازی و به درامد رسیدن تو اون رشته چقدر باید هزینه کنید
البته که دارو سازی هم رشته تاپی هست و پر درامد ولی چون گفتید صرف دانشگاه این رشته رو انتخاب کردید عرض کردم خدمت شما
خب من مشاور خوب دارم فقط صبحا زود نمیتونم بیدار شم از درسام عقبم💔💔💔💔💔
با ایشون هماهنگ کنین😅
از خوابتون زیاد و طولانی مدت نزنید ولی اگر عین من میذارید شب و شب میبینید نمیتونید خوابتونو ببرید عقب روز اول یک ساعت(یا نیم ساعت)روز بعدم همینطور،بعد یکی دو هفته با این تایم کار کنید،نیاز بود باز ادامه بدید...
قبلش میشه خوند وگرنه برای همین نهایی هم فقططط شب امتحان کافی نیست (برنامه ریزی و خورد خورد خوندن برا ...
عزیز دلم ، جمع کردن یه پایه کار سختیه ، چه برسه ۲ پایه اونم هم تشریحی هم کنکور. به نظرم همایشای اساتید معروفم باید دید شب قبل امتحان. یه دانش اموز که مثلا یه روز امتحان ریاضی ۳ داره چجوری میتونه خودشو واسه امتحان فردا که شیمی ۲ هست آماده کنه؟ درسته قبلش باید برنامه ریزی کرد و خوند ولی واقعا تو نصف روز میشه کل کتابو جمع کرد و نمونه سوالات نهایی رو خوند؟ واسه فرداش چی؟ اگر امتحان ادبیات ۳ داشته باشه آیا واقعا وقت میکنه حتی ورق بزنه کتابو؟ یا از استرس خدایی نکرده سکته میکنه ؟؟؟