اعصابم خورده. مبلغ ۲ میلیون و ۵۵۰ تومن هزینه دادم واسه کلاس نرم افزار کامپیوتری، تو بروشور کلاس نوشته بود ۲۵ جلسه با سرفصلهایی که نوشته بود.
اولا تدریس استاد اصلا خوب نبود، دوما بشدت وقفه مینداخت بین کلاسا، یعنی یه جلسه میومد، یک ماه نمیومد الان تقریبا ۳ ماهه علافمون کرده. میگفت براتون کلیپ کلاسا رو میفرستم ، دلمونو خون میکرد تا یه کلیپ بفرسته خیلی دیر میفرستاد ، سر کلاس همینجوری تند تند درس میداد حتی نمیگفت شماهم با کامپیوتر تمرین کنید، اگه کلیپ هم نمیفرستاد که هیچیی یاد نمیگرفتیم.
۱۷ جلسه به همین روال تشکیل شد. امروز کلاس داشتم رفتم اموزشگاه گفتن که استادتون گفته کلاستون تمام شده و مباحث باقی مونده رو براتون کلیپ هاشو میفرستم توی گروه، درحالی که جلسه قبلش استاد همچین چیزی نگفته بود که کلاس تمام شده و قرار بود جلسات بعدی هم باشه. استاده بیماری ام اس داره و درگیر مداواشه مثل اینکه و منم بخاطر این تا الان هییییچییی نمیگفتم که یه وقت ناراحت نشه.
ولی الان اعصابم خیلی خورده
تو گروه پیام دادم گفتم الان اموزشگاه بودم گفتن که فرمودید کلاس تمام شده در حالی که ۳،۴ تا مبحث دیگه باقی مونده!
یعنی مثل چی پشیمونم از وقت و هزینه ای که برای این کلاس گذاشتم😡😡بخاطر بیماریش هم چیزی نمیشه بهش گفت
یک جلسه میومد یک ماه نمیومد
یبار میگفت مراسم ترحیم خالم بود
یبار میگفت تحت درمان بودم و...
اه