2777
2789

من قبل حاملگی دوره پریودام ۳۵ روزه بود تنبلی هم داشتم خیلی کمم پریود میشدم در حد ۲ یا ۳ روز 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

من ۲ یا بعضی وقتا ۳ ماه ی بار پریود میشم وقتی هم بشم دریای مازندارن ب پا میکنم😂😁

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینجوری بودین وقتی برای بارداری اقدام کردین زود باردار شدین

من اقدام نکردم و دوقلو باردار شدم🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

ینی ناخواسته شد شاید شما هم مث من تپل هستید ک دوقلو شده

من میخواستم اما شوهرم راضی نبود🥲از دستش یبار در رفت و شد،نه من ۵۰ کیلوام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا حفظشون کنه آخه من شنیدم ک دیر دیر پریود شدن ینی تنبلی تخمدان داریم

ممنونم گلی،اره منم دارم ولی ربطی به بارداری نداره منم خیلی نگران بارداری بودم ولی هر چی خدا بخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم گلی،اره منم دارم ولی ربطی به بارداری نداره منم خیلی نگران بارداری بودم ولی هر چی خدا بخواد

من تازه ی ساله عروسی کردم دوس دارم ی ساله دیگ حامله شم همش استرس میگیرم 

من تازه ی ساله عروسی کردم دوس دارم ی ساله دیگ حامله شم همش استرس میگیرم 

هییچ استرس نگیر خواهر🥲ببین با خیال راحت از زندگی دونفره لذت ببر که توی بچه هیچچ خبری نیس😪😪😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40