2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

۱۲ نفر رو کشته در همین حد میدونم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

قاتل فاریابی  فاریاب یکی از شهرستانای کرمانه دختره با دوست پسرش فرار کرده   بعد بابا دختره دو زن داشته یکی از دختری  یکی از زناش با دویت پسرش فرار میکنه بعد  برمیگرده باباشم سرشو میبره تو مزرعه  چالش میکنه و بعد پسر همون یکی از زنای مرده  میگه خواهر من دختر بوده پزشک قانونیم اینو  تایید میکنه بعد از دوسال پسر اون یکی زنه میر همه ی بچه ها و زن برادراسو مادرشو پدرشو میکسه و بعد خودش توی یه محله نزدیک خونه مادر بزرگم فوت میکنه