tana__84 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3177 عنوان لک و جوش 56 بازدید | 6 پست من بخاطر استرس و عصبی شدنم زیاد ب جوشام دست میزنم الان هم شده لک هم زخم دستام داغون شده میشه لطفا بگید چی استفاده بکنم ک از بین برن😥 1402/11/29 | 15:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5975 بنظرم بهترین راه حل ازبین رفتن دائمی جوش ها راکوتانه سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
tana__84 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3177 بنظرم بهترین راه حل ازبین رفتن دائمی جوش ها راکوتانه راکوتان چیه عزیزم؟
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5975 راکوتان چیه عزیزم؟ ی قرص قویهباید متخصص واست تجویز کنه الکی نمیشه خورد سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
tana__84 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3177 ی قرص قویه باید متخصص واست تجویز کنه الکی نمیشه خورد اها ن خوب من نمیخوام برم پیش دکتر
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5975 اها ن خوب من نمیخوام برم پیش دکتر اینجوری راه حلی نداره باید جوشاتو از ریشه درمان کنی سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
tana__84 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3177 اینجوری راه حلی نداره باید جوشاتو از ریشه درمان کنی راست میگی ولی من بیشتر خودم دستکاریشون میکنم شده لکه 😔