2821
2789

منم چند ماه پیش اینجوری شدم کلی سونو و دکتر رفتم 

مال من بزرگ‌تر از نخود بود 🫤خیلی داغون بودم 

ولی خداروشکر چیزی نبود انتی بیوتیک خوردم و اصلا دیگه دست نذاشتم بهش الان دیگه خودش محو شده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم چند ماه پیش اینجوری شدم کلی سونو و دکتر رفتم  مال من بزرگ‌تر از نخود بود 🫤خیلی داغون بودم ...

منم فعلا صبر کنم اگه نرفت میرم دکتر آخه سرماخوردگی و اینا هم دارم میگم شاید از اونه

منم فعلا صبر کنم اگه نرفت میرم دکتر آخه سرماخوردگی و اینا هم دارم میگم شاید از اونه

اره بابا نترس هیچی نیس 

ی چکاپ برو کلا ولی خطری نداره.

سینه هاتم ی چک بکن اصولا کسایی ام ک کیست و اینا دارن زیر بغلشون متورم میشه 

اره بابا نترس هیچی نیس  ی چکاپ برو کلا ولی خطری نداره. سینه هاتم ی چک بکن اصولا کسایی ام ک کی ...

چکاپ تازه دادم یکی از گلبول های سفیدم بالا بود همش میترسم از اون باشه و خدایی نکرده سرطان باشه باز یه ماه دیگه میرم آزمایش بدم ببینم اومده پایین یا نه

عزیزم فکنم شما کلا خود بیمار انگاری دارین درسته ؟؟؟از تاپیک هاتون متوجه شدم 

من ۳ سال پیش پنیک شدم از اون موقع مدام علائم جسمی مثل ضعف و سرگیجه و خستگی شدید دارم و اینا باعث میشه فکر کنم که بیمارم🥲 البته تراپی و روانپزشک میرم ولی باز این علائم جسمی از بین نمیره

من ۳ سال پیش پنیک شدم از اون موقع مدام علائم جسمی مثل ضعف و سرگیجه و خستگی شدید دارم و اینا باعث میش ...

نگران نباش هیچی نیس 

ی جاییت ک عفونت داشته باشه گلبول سفید بالاس 

منم ی مدت خودبیمارانگاری داشتم 

نگران نباش هیچی نیس  ی جاییت ک عفونت داشته باشه گلبول سفید بالاس  منم ی مدت خودبیمارا ...

مرسی عزیزم🙏🏻آخه من خیلی خستگی و ضعف بی دلیل دارم نمی‌دونم از اعصابم یا چی