2777
2789
الهی شاید سرگرمی و همبازی نداره بدخلق شده

خونمون خیلی کوچیکه باشم بازاریع صبح تا شب نیست منم سعی میکنم وقتی خابع  کارامو کنم ولی خیلی ناراحتم 

دیروز دگ خسته شدم  دست تنها داد زدم سرش خیلی پشیمون شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمون خیلی کوچیکه باشم بازاریع صبح تا شب نیست منم سعی میکنم وقتی خابع  کارامو کنم ولی خیلی نار ...

ای خواهر من اگه بگم چی میکشم یعنی همسایمون امروز اومده میگه بچه هات قبلاً خیلی آرومتر بودن

خدایا شکر  

طبیعیه تو هر مرحله بزرگ شدنشون یک چالش دارن ،الان بچه های من دوساله ونیمه هستن هر روز باهاشون یک چال ...

یعنی این رفتارهای طبیعیه...خیلی وابسته به شیر شده غذا یک‌ماهه کم میخوره بداخلاق شده ....میخام بیست ماهگی ازشیر بگیرمش ولی نمی‌دونم موفق بشم یانه....چون باشی خوردن میخوابع

ای خواهر من اگه بگم چی میکشم یعنی همسایمون امروز اومده میگه بچه هات قبلاً خیلی آرومتر بودن

میترسم عصبی بشه....وگرنه تحمل میکنم آخه نه غذا نه آرامش نمدونم چش شده

[QUOTE=328869202]خونمون خیلی کوچیکه باشم بازاریع صبح تا شب نیست منم سعی میکنم وقتی خابع  کارامو کنم ولی خیلی نار 

وای اسی پسر من ۱۳ ماهششه خیلی غر میزنه دایم جیغ میزنه بخدا اعصابم ضعیف شده

کاربر ۹۵ هستم 
یعنی این رفتارهای طبیعیه...خیلی وابسته به شیر شده غذا یک‌ماهه کم میخوره بداخلاق شده ....میخام بیست م ...

کم کم شیر تو شیشه عادتش بده ،که شیشه بخوره بزرگتر شد باز ازشیشه بگیر

خدایا شکر  

[QUOTE=328869202]خونمون خیلی کوچیکه باشم بازاریع صبح تا شب نیست منم سعی میکنم وقتی خابع  کارامو ...

دختر منم خیلی خیلی اذیت می‌کنه عادت های جدید پیدا کرده برق باید روشن باشه تا بخوابه...غذا نمیخوره ب شیر وابسته شده وای دارم دیونه مشم

میترسم عصبی بشه....وگرنه تحمل میکنم آخه نه غذا نه آرامش نمدونم چش شده

باور میکنید بچه های من اونقدر شیطون شدن برای یک غذای ساده باید دنبالشون بدوم،همسرم میگه نده،خب مگه میشه غذا ندم

خدایا شکر  

[QUOTE=328869642]کم کم شیر تو شیشه عادتش بده ،که شیشه بخوره بزرگتر شد باز ازشیشه بگیر[/QUO

هر دقیقه شیر میخواد اینجور همش باید بدوشم براش وقتم گرفته میشه......میخوام بیست ماهگی شیر خودمو ترکش بدم پاستوریزه بدم خوبه؟

واکسن18ماهگی سخته ؟دارو چی آماده کنم 

آره برای من خیلی سخت بود تب وپادرد البت دوستم بوش واکسن زد اذیت نشد ولی من یک روز کامل البته چون دوقلو بودن بیشتر اذیت شدم دارو هم استامینفون پارکویید دادم ولی تا تب و پادرد خوب شد اذیت شدم

خدایا شکر  

دختر منم خیلی خیلی اذیت می‌کنه عادت های جدید پیدا کرده برق باید روشن باشه تا بخوابه...غذا نمیخوره ب ...

من دو تابچه دارم اولیم اینقد اروم بود اصلا نفهمیدم چجور بزرگ شد ۱۰ سالشه این دومی پوستمو کنده بخدا موهامو سفید کرده یه ساله

کاربر ۹۵ هستم