2777
2789
عنوان

پایان دوران پادشاهی‌ املاکی‌ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 66 پست
اون عده خون اشام هستن و این سالها انقد خوردن و ضرر زدن به بقیه که اهمیتی نداره بیکاریشون. برای ۹۹٪ د ...

باعث با نی گرون شدن قیمت خونه، هرچی دلشون میخواست میکشیدن رو قیمت املاک،غم مستاجری یه طرف پول کمیسیون یه طرف

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

املاکی ها مثل قارچ هم رشد کردن،هر محله ای ۷ تا ۸ تا هستن

وای خواهر تو پردیس بیشتر از هزار تا املاکی داره...اون زمان که مسکن مهر ارزون بود چند تا چند تا خریدن و بعدش یواش یواش قیمت منطقه رو بردن بالا...هنوزم اگه بتونن می برن..به فکر مردم بیچاره هم نیستن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
چرا از بدبخت شدن یه عده خوشحالی کسی که کار دیگه ای بلد نیست زن و بچش گشنه باشن میشه خفت گیر فردا جلو ...

هیشکی واسه نون شب خفتگیری نمیکنه، واسه طمع و میل به شرارت خفت گیری میکنن

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
چرا از بدبخت شدن یه عده خوشحالی کسی که کار دیگه ای بلد نیست زن و بچش گشنه باشن میشه خفت گیر فردا جلو ...

والا خیلی سر مردم کلاه میزارن ادم صادق به ندرت تو املاکی ها پیداشون میشه  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

حالایه چیزی گفتن براخودشون کدوم کارتواین مملکت عملی شدکه این دومیش باشه تازه اگرم بشه به عمرمن وشماقدنمیده نگران نباش

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

عزیزم این برا مستاجر ها هست که هرسال برا تمدید باید پول بدن  معامله خونه هر سال که نیست

خوب پس املاکیا همچنان هستن و دلالی میکنن.برا هر خرید و فروشی کلی به جیب میزنن

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

هیشکی واسه نون شب خفتگیری نمیکنه، واسه طمع و میل به شرارت خفت گیری میکنن

هیچ خفت گیری از اول خفت گیر نبوده نداری و بیچارگی مجبورش کرده بعد شده عادت مگه همه از اول دزد دنیا میان 

خدایا دریا دریا شکرت

میتونه کارگری کنه 

قبول کن املاکی ها ادمای درستی تو شغلشون نیستن 

کلا میگم منظورم شوهر شما نیست

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

واقعا برام عجیبه یکی از اشناهامون زد تو املاکی تو ی مغازه اجاره ی دو متری

ماشالله تو ۶ سال خونه ۲۵۰ متری زمین باغ باز همون ۲۵۰ متریو سه طبقه ساخت داد اجاره جهیزیه دخترش حدود ی میلیارد ششصد و کلی ماشالله خرج و برج دیگه. 🙃🙃🙃

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
باعث با نی گرون شدن قیمت خونه، هرچی دلشون میخواست میکشیدن رو قیمت املاک،غم مستاجری یه طرف پول کمیسیو ...

اگه دولت بتونه مدیریت کنه قیمت بالا تر نره بله خوبه 

ولی فکر نکنم بشه 

الان زمین های کشاورزی شمال و همبن املاکی ها ده برابر  کردند 

قبلا مفت بود یهو بردند بالا دولتم هیچ کاری نکرد 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
واقعا برام عجیبه یکی از اشناهامون زد تو املاکی تو ی مغازه اجاره ی دو متری ماشالله تو ۶ سال خونه ۲۵۰ ...

اون یه جاش میلنگه

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲