2777
2789
عنوان

پایان دوران پادشاهی‌ املاکی‌ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 66 پست
اره بخدا انشالله تنشون سلامت سایشون بالا سرت ابجی

فدای قلب مهربونت 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
۶۰ زیاده تو شهر ما کمسیون این ۳۰ تومن هست که واقعا به نظرم عادلانست هرکه بامش بیش برفش بیشتر  ...

اها اینقدر پول بی حد گرفتن ۳۰ تونن عادلانه ست در ماه چند تا معامله کنه میدونید چقدر میشه بعد میاد خونه زنش میگه خسته نباشی !خسته نباشی برآب اون کارگر هست که کار کنه کمیسیون بده برای اجاره خونه .از مشکل مردم برلی خودشون روزی در بیارن .منصف باشن مشکلی نیست بنگاهی سر خیابون نا واقعا انسان هست بازنشسته معلمی هست جقدر با شعور اصلا معتمد ولی این همه سال یکی دیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت 30 کمه ؟ 

بله چون شوهرش از ابن صنف هست با ۲۰ سال سابقه کار دبیری با فوق لیسانس و رتبه بندی درجه بالا حقوقم ۱۴ تومن .ولی خیالم راحته وقتی دانش آموز بعد چند سال من رو ببینه جایی با جون و دل اسمم رو میگه تشکر میکنه

۶۰ زیاده تو شهر ما کمسیون این ۳۰ تومن هست که واقعا به نظرم عادلانست هرکه بامش بیش برفش بیشتر  ...

بام املاکی ها زیادی شده باید ازشون مالیات حسابی بگیرن چند برابر بقیه همونها ملک رو به این روز انداختن هر کی گرونتر خرید به اون بدن دلالی 

مگه قبول میکنه کارگرای معدن بدبخت ب زور دارن ۲۰ میگیرن اونم چ معدنی باشه اینا راحت میگه برف و بام خخ ...

بام مردم دیگه از ملک یکی دیگه و خرید یکی دیگه پول نصیب این جماعت میشه .باید این قراردادها به دفتر اسناد رسمی منتقل بشه  با درصد معقول 

اون عده خون اشام هستن و این سالها انقد خوردن و ضرر زدن به بقیه که اهمیتی نداره بیکاریشون. برای ۹۹٪ د ...

کلی شاگرد املاکی و ابدارچی و ...

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819