2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه با یه وکیل مشورت کن که یه وقت پای شما گیر نشه

یه مرد را بفرستید داخل زندگیشون تا بهش ضربه بزنه 

شما جدا شدی؟

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
اول اینکه با یه وکیل مشورت کن که یه وقت پای شما گیر نشه یه مرد را بفرستید داخل زندگیشون تا بهش ضربه ...

ن جدا نشدم کسی نیست ک اجیر کنم 

میخام غیر مستقیم‌بهش ضربه بزنم چون خیلی پرو نفهم بود با اینکه چندین بار دمش قیچی کردم باز کار خودشو می‌کرد از ایناس ک باید تلافی بشه واقعا نمیتونم‌تجمل کنم

منشی شوهرم بوده حدود ۸ ماه کاما تو زندگیم بوده حتی نشسته بود زیر پای شوهرم خیلی کنه و پروووووووو از ...

همسر من وکیله اکثر همکار هاش با خانمشون مشکل دارن چون میگن یا منشی نیار یا منشی مرد باید بیاری 

اگه شوهرتت پشتته و پشیمونه بگذر اما اگه نه، رسواشون کن

اون ک آره ولی خیلی اذیت کردددددددددددددد دختره اینقدر لجم ازش میگیره نمیخام ک بکشمش فقط میخام یجوری تلافی کنم همین

همسر من وکیله اکثر همکار هاش با خانمشون مشکل دارن چون میگن یا منشی نیار یا منشی مرد باید بیاری 

دقیقاااااااااااااااااا راست میگن من چندین بار زنگ خودش زدم ب خواهرش ب مادرش ولی از این زبون نفهماس الان همچی تموم شده ولی  ی پیشنهاد بدید ک دلم خنک بشع

اون ک آره ولی خیلی اذیت کردددددددددددددد دختره اینقدر لجم ازش میگیره نمیخام ک بکشمش فقط میخام یجوری ...

ی نقشه ترتیب بده

سریال ییلدیز رو دیدی با اندر یسره نقشه میکشیدن؟ فقط تو کار نقشه بودن

بشین جوانب رو درنظر بگیر

ما خبر نداریم ک بهت راه حل بدیم

فقط رسواش کن بدون اینکه ردی ازت باقی بمونه

لایک نکن لطفا😬
ی نقشه ترتیب بده سریال ییلدیز رو دیدی با اندر یسره نقشه میکشیدن؟ فقط تو کار نقشه بودن بشین جوانب ر ...

بخدا از برج ۳ هرچی من فکر میکنم هیچی ب ذهنم نمیاد فقط میخام بترسه یجوری غیر مستقیم ضربه بخوره

دقیقاااااااااااااااااا راست میگن من چندین بار زنگ خودش زدم ب خواهرش ب مادرش ولی از این زبون نفهماس ا ...

ببین به نظر من اگر به خانواده اش زنگ زدی و بازم نتیجه نگرفتی بدون خانوادگی کلا بی آبرو هستن یا خودش انقدر وقیحه که خانواده هم نمیتونن جمعش کنن

همچین آدمی هیچی برای از دست دادن نداره

به نظرم حالا که هم همسرت هم زندگیت سر جاشه کار به کارش نداشته باش یک وقت برعکس میشه اون کار دستت میده یا لج میکنه بدهر میشینه زیر پای همسرت 

این آدما خانمان براندازن

انرژیتو صرف تحکیم روابط خودت و همسرت کن

ببین به نظر من اگر به خانواده اش زنگ زدی و بازم نتیجه نگرفتی بدون خانوادگی کلا بی آبرو هستن یا خودش ...

اون اصلا نمیدونه من کجام شماره ای ازم‌نداره آدرسی نداره من همچی تمام کردم ولی باید ی ضربه بخورهههههههه در حدی ک بترسه نمیخام ک بکشمش یا آسیب جسمی بهش بزنم