2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس توضیحات؟

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

بله

دیروز از دوست پسرم جدا شدم خودم 

حس می کردم از زندان ازاد شدم 

ولی الان خیلی دلتنگشم 

چی کار کنم خودش پیام بده برگرده 

و یا چی بزارم تو پروفم که هوایییی بشه پیام بده ولی نمی خوام اون حس کنه که به خاطر اون این کار رو کردم 

نی دونم چرا نیومده برام عجیبه تو یه پست نوشتم میشه کمکم کنی 

الان خوندم ولی نفهمیدم چی ب خردادیا داشت خردادیه؟؟

اخلاقش چطوریه ؟؟بسته ب اخلاقش باید حرکت بزنی خب..

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

چه توضیحاتی عسیسم

نمیدونم که از استاتر پرسیدمش اینو 😔🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الان خوندم ولی نفهمیدم چی ب خردادیا داشت خردادیه؟؟ اخلاقش چطوریه ؟؟بسته ب اخلاقش باید حرکت بزنی خب. ...

اره خردایه 

زیاد اهل بحث و سر همین هم کات شد 

وچند بار که دعوا و بحث کردیم زنگ زد بهم و اشتی کردیم 

ولی هرگز نشده که ۲۴ ساعت بی خبر باشیم 

دلم می خواد مثل گذشته زنگ یا پیام بده و اشتی کنیم 

اصلا نمیشه من پیام بدم درسته کات کردم خودم ولی رفتار اون باعث شد تموم کنم الان دلتنگشم

اره خردایه  زیاد اهل بحث و سر همین هم کات شد  وچند بار که دعوا و بحث کردیم زنگ زد بهم و ...

بمیرم برا خودم که اسممون بد در رفته☹️😂

شاید خودش اروم شه بیاد حالا عجله نکن !!:/

نمیدونم واقعا چی بگم بکنی که برگرده😕