2789
عنوان

سلام

76 بازدید | 7 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم من مجردم و یه سری از کارهای خونه رو میکنم ولی اهل اشپزی نیستم چون بلد نیستم البته یه چیزهایی بلدم مثل استمبلی و قیممه که مامانم گفت چه جوری بپز تخم مرغ و املتم بلدم ماکارانی ساده با رب هم بلدم سیب زمینی میتونم بزارم ابپز بشه ولی اهل اشپزی که مامانم میکنه نیستم به نظرتون این بده دختر مجرد اشپزی بلد نباشه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باز گلی به جمالت که همینارو بلدی من اینارم بلد نیستم😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

سلام نه عزیزم چرا بد باشه ولی سعی کن کم کم یه چیزای جدید دیگه یاد بگیری مثل پختن کیک و شیرینی و اینج ...

سلام عزیزم من همین استمبلی هم که گفتم زیاد درست نکردم فکر کنم یکی دو بار درست کردم که مامانم یاد داد 

سلام عزیزم من همین استمبلی هم که گفتم زیاد درست نکردم فکر کنم یکی دو بار درست کردم که مامانم یاد داد ...

کم کم یاد میگیری اصلا عجله نکن من عروسی کردم کل برنجام شفته میشد خورشت های بی مزه 😅🤦‍♀️ اما الان همه چیم خوب شده 😁 

کم کم یاد میگیری اصلا عجله نکن من عروسی کردم کل برنجام شفته میشد خورشت های بی مزه 😅🤦‍♀️ اما الان ه ...

عزیزم من به خاطر ازدواج نمیگم چون نمیتونم ازدواج کنم خوشمم نمیاد ولی اشپزی کردن یه ادم فرز و زرنگ میخواد که من اروم و کندم