2777
2789
عنوان

حس سعید بهم چیه

96 بازدید | 16 پست

فالو کرد دیگ هرچیم استوری میزارم حتی چرت پرت لایک میکنه اما ریپ نزده هنو

حسش چیه

هر چی به دلت اومد بگوووو

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استوری های معنادار بزار 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

هرکی حس ششم.بود بیاد بگه.من چه.گوهی بخورم😭

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

اگر این موضوع حس ششم براتون جنبه تفنن داره که اشکالی نداره بپرسید 

اما اگر نظر دیگران که خودشون رو حس ششم معرفی میکنند ممکنه شما رو تا حدی تحت تاثیر بزاره که شاد بشید یا غمگین

بهتره بگم عزیزم هیچ حس ششم واقعی وجود نداره که بدون شناخت فرد مقابل بتونه نظر بده 

چون اینجا کسی شما رو نمی‌شناسه و غیب گویی هم که نمیشه کرد 

باید گفت  مهم ترین فاکتور  برجسته حس ششمی ها میزان شناخت اونها از فرد مقابل هست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
از حمید افتادیم به سعید عجبا  اون حمید چیشد؟

حمیییییید😂😂

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را