2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گزارش زن ها  کجاااا رفتید😂😂 بیااااااید گزارش بزنیدددددددد😒😒

نگووو بی جنبه هااا

حالا صبح تاپیک جنسی تا ۲۰صفحه هم رفت جلو هیچ ب هیچ!!

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️ آنلاین نیستی یکم صحبت کنیم؟ اگه هستی بیا ناشناسم منتظرت میمونم:(

من چیکار کنم تجربه تو بود

اره تو یاد اوری کردی برام خخخ وای باید قران بخونم یادم بره😂

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

شتتت بخدامیترکیم😂😂😂

ب من چه ببین اخه چی میگه😭😂😐😂

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️ آنلاین نیستی یکم صحبت کنیم؟ اگه هستی بیا ناشناسم منتظرت میمونم:(

توهم میکنی بصبر    

میزنم‌دهنش پر خونه بشه بده ننش انجام بده براش🌝

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

ضعف بدن

elnarbn | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792