2821
2789
دیدی اسی همه یک شیوه ای  مثل تو تجربه کردن    

من نکردمم با ادب بود😔🤣

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️ آنلاین نیستی یکم صحبت کنیم؟ اگه هستی بیا ناشناسم منتظرت میمونم:(

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتربخند ولی خدایی سوژه خوبیه😂

دقیقااا استاتر خودشم دیده همراهی میکنیم دوباره زده بخندیم🦦🤣🤣🤣

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️ آنلاین نیستی یکم صحبت کنیم؟ اگه هستی بیا ناشناسم منتظرت میمونم:(

من که نفهمیدم لطفا واضح تر بگید

بابا اسی رل داشته با رلش میره پارک 

دوست پسر اسی یهویی دست اسی رو میگیره میزاره اونجاش  ... 

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

بابا اسی رفته پارک دوست پسر اسی دستشو گذاشته اونجاش اه یکم بگیرین بخدا من دستم خشک شد    

خب الان ما واسش چیکار کنیم 😶🤣

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
چطور مگه

هیچی نمبخام تاپیکت بترکه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بابا اسی رفته پارک دوست پسر اسی دستشو گذاشته اونجاش اه یکم بگیرین بخدا من دستم خشک شد    

مگه حین توضیح عملی هم انجام میدی؟🤣🤣🤣🤣