2777
2789
عنوان

سلام همگی بیاید🥲

43 بازدید | 10 پست

سلام من دو سال و نیم با پسر خالم توی رابطه بودم خانواده ی دوتامون در جریان بودن دیگه جدی بود همه چی قرار بود تا عید ازدواج کنیم دیگه🥲 منتظر موندم خدمتش تموم شد کار گیرش اومد 

اونم چه کاری بهترین کار

باور میکنین ولم کرد؟

منو میپرستید که همیشه همه میگفتن اگر ی روز یکی اشتباه کنه تویی اون عاشقته

ولی رفت 

بعد شیش ماه بش پیام دادم چرا رفتی من هنوز میخوامت گفت نخواستم دیگه

کسی باور نمیکنه شب و روز ندارم از گریه زندگی نمیکنم

یکی بم بگه چیکار کنم؟

بپذیر 

فقط یک نفر. تو رو نخواست 

هنوز خیلی ها هستند که تو رو دوست دارند و می خوان و مهم ترین شون خود پنج ساله بعدت هست که داره نگاه ت می کنه میگه پاشو،این قدر خودت رو عذاب نده ،پاشو ،جوونی ،تجربه شد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بپذیر  فقط یک نفر. تو رو نخواست  هنوز خیلی ها هستند که تو رو دوست دارند و می خوان و مهم ...

محاله جایی برم و بم نگن چقد خوشگلی... ولی به طور باورنکردنی هیچ خواستگاری ندارم هیچی حتی ی دونه با خودم میگم شاید اگر یکی باشه که منو واقعا بخواد و عاشقم باشه بتونم بی تفاوت بشم نسبت به پسر خالم ولی حتی ی ادمم نیست

انشالله خدا یکی هزار برابر بهترشو بهت بده طوری که هر وقت میبینیش بگی مگه بهتر از این مگه هست  ...

قرص مصرف میکنم از ناراحتی و افسردگی زیاد کلی مریضی گرفتم فقط با خدا صحبت میکنم میگم خدایا دورت بگردم ینی میشه کارماشو پس بده

محاله جایی برم و بم نگن چقد خوشگلی... ولی به طور باورنکردنی هیچ خواستگاری ندارم هیچی حتی ی دونه با خ ...

عزیزم الان خواستگار به خاطر این شرایط و اوضاع اقتصادی کمه و سن شما هم خیلی کمه 

تو به کارات و برنامه ها و هدف های آینده ت برس ،شازده سوار بر اسب هم. تو این مسیر رشدت یکهو ظاهر میشه ،اگر انتظارش رو نکشی خودش از جایی که انتظار نداری یکهو سر میرسه

[QUOTE=328850909]قرص مصرف میکنم از ناراحتی و افسردگی زیاد کلی مریضی گرفتم فقط با خدا صحبت میکنم میگم خدایا دورت بگردم ...[/QUO

سخته بهت حق میدم 

ولی روی خودت کار کن خودت ارتقاع بده 

جوری که این آقا چند سال بعد حسرت نداشتند بخوره 

نه این که بگه خوب شد تمومش کردم 

برک کلاس . هنر یاد بگیر.  زبان جدید یاد بگیری . برو سر کار