2777
2789
عنوان

کربوهیدرات و رفلاکس معده

49 بازدید | 4 پست

سلام ایا غذاهایی که فاقد کربوهیدرات هستند مثله گوشت مرغ و تخم مرغ هضم انها برا معده و روده سخت تر از سایر غذاهاس یا راحت تره؟ 

واینکه ایا کربوهیدرات زیاد تو مشکلات گوارشی نقش دارند؟ 

سخت ک نیست گلم

مگه اینکه سیستم گوارشتون دچار مشکل شده باشه.

اما پروتئین ها دیرهضم تر هستن.

باز خود کربوهیدرات ها هم دیر هضم و زود هضم دارن  ،بعضی کربوهیدرات ها(سیب زمینی ، نان سفید و..) زود هضم ترن و بعضیاشون مثل(نان جو ، نان سبوس‌دار و..) دیر هضم ترن.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

غذاهایی مثل گوشت مرغ و تخم مرغ، که فاقد کربوهیدراتن، معمولاً سرعت هضم و جذب آنها بیشتره و روند گوارشی سریع‌تری دارن. اینجوری بعضیا رو تحت تأثیر قرار می ده،مخصوصا اگه تغذیشون فاقد کربوهیدرات باشه.

در مورد تأثیر کربوهیدرات روی مشکلات گوارشی، باید توجه کنی که مقدار و نوع کربوهیدرات مهمه. کربوهیدراتای پیچیده مثه فیبرها، می‌توانند به بهبود گوارش و جلوگیری از مشکلاتی مثل یبوست کمک کننه.

ولی به نظرم با یه متخصص گوارش خوب مشورت کن راجبش من این اطلاعاتو از دکتر خودم گرفتم. خیلی دکتر خوبیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان