2777
2789
عنوان

تاپیک راجب کاربر های آقا

297 بازدید | 41 پست

سلام به همگی

روی صحبتم با اون دسته از خانومایه که همش توهین میکنن و میگن کاربر آقا اینجا چی میخواد؟

اول بزار بگم شما اگه ادب داشتی توهین نمیکردی که چرا کاربر آقا توی سایته دوما میتونستی درخواستتو مودبانه بگی

سوما اگر کاربر آقا توی سایت باشه و نظرشو محترمانه بگه هیچ اشکالی نداره

چهارما لازم نیس واسه جواب دادن نظرات حتما چک کنی ببینی آقاس یا خانوم اگه بی ادبی کرده باشه خانوم و آقا بودنش مهم نیس همون لحظه گزارش بزن دوست عزیز

توی سایت دیدم خانومایی که از آقایون نظر میخوان و این بنظرم هیچ اشکالی نداره شاید توی بعضی موضوعات ما خانوما نتونیم نظر بدیم یا درکی از موضوع نداشته باشیم.

یاد بگیریم به همون اندازه که خاله زنک هستیم با ادبم باشیم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاااااا اخه مگ حموم ک زنونه ومردونش کنن😂😂😂😂

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

منم با حضور آقایون مشکلی ندارم

برام عجیبه که اینجا خانم ها گاهی بی دلیل توهین میکنن به کاربر آقا.انگار تا به حال تو جانعه مرد ندیدن

فقط از یه کاربر آقا متنفرم

چون یادمه علنی داشت تو یه تاپیک با کاربر خانم متاهل لاو میترکوندن دوتایی 

الان هم عضو سایت هست و ۲۴ ساعت آنلاینه 

اسم نمیبرم حوصلش رو ندارم

منم با حضور آقایون مشکلی ندارم فقط از یه کاربر آقا متنفرم چون یادمه علنی داشت تو یه تاپیک با کاربر ...

پس دیگه ببین اون کاربر زنه چقدر چندش تر بوده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خداشاهده یه بار گفتم چه اشکالی داره از آقایون نظر بگیریم تا مدت ها منو آقا خطاب میکردن دو سه نفر😑😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

من خودم هیچ مشکلی با بودنشون ندارم توسایت ولی بعضیاشونم واقعا لوس وبی ادب هستن که به نظرم جاشون اینجا نیست توتاپیکای سوالای خصوصی شرکت میکنن که خیلی زشته،ولی خدایی بعضیاشون باشخصیت هستن

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

2790
2778
2791
2779
2792