سلام بچه ها من زندگیم یکم دردسر داره همه چیز خوبه ولی شوهرم بددله واینا حالا چند بار تو همین سایت حس ششمی ها گفتن سختی ها تموم میشه زندگیت درست میشه ولی یک نفر دیشب گفت من موکل دارم گفت طلاق میگیری شوهرت اذیتت میکنه ولی بعد طلاق یک سال بعد زندگیت درست میشه ولز من زندگی و بچه مو دوست دارم فقط میخوام بددلی هاش تموم بشه و مستقل بشم برم سرکار حالم بد شده به نظرتون حرفاش درست درمیاد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ک ب حس ششمی ها اعتماد ندارم موکل داره بیاد از ندگی منم بگه😁🤭..تلقین اینکه جدا میشی و فلان باعث میشه تاثیر منفیشو رو زندگیت بذاره...شوخی شوخی زندگیت خراب میشه ..ب فکر حل مشکلت از ریشه باش...اینجا باز ی سریا هستن زندگی خودشون خرابه میخان زندگی بقیه هم خراب شه ..همه دلسوزانه راهنمایی نمیکنن
به اون حس 6 بگو به موکلش بگه اگه تا این حد از آینده خبر داره، چرا بزرگترهاشون،وقتی سلیمان به عصا تکیه زده بود و همونطوری فوت کرد نفهمیدن و همینطور داشتن براش کار میکردن؟ اگه علم غیب داشتن همون موقع میفهمید.
ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
به اون حس 6 بگو به موکلش بگه اگه تا این حد از آینده خبر داره، چرا بزرگترهاشون،وقتی سلیمان به عصا تکی ...
نمیدونم کی قراره مردم ما از خرافات دست بردارن ، هر چی میگذره به جای پیشرفت پسرفت میکنیم والا مامانبزرگای منم اینچیزا رو باور نداشتن میگفتن خدا از آبنده خبر داره
جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای منظورم از جان جهانم همون خداونده