2777
2789
عنوان

جوابی که یک حس ششمی موکل دار گفت

358 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من زندگیم یکم دردسر داره همه چیز خوبه ولی شوهرم بددله واینا حالا چند بار تو همین سایت حس ششمی ها گفتن سختی ها تموم میشه زندگیت درست میشه ولی یک نفر دیشب گفت من موکل دارم گفت طلاق میگیری شوهرت اذیتت میکنه ولی بعد طلاق یک سال بعد زندگیت درست میشه  ولز من زندگی و بچه مو دوست دارم فقط میخوام بددلی هاش تموم بشه و مستقل بشم برم سرکار  حالم بد شده به نظرتون حرفاش درست درمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک ب حس ششمی ها اعتماد ندارم موکل داره بیاد از ندگی منم بگه😁🤭..تلقین اینکه جدا میشی و فلان باعث میشه تاثیر منفیشو رو زندگیت بذاره...شوخی شوخی زندگیت خراب میشه ..ب فکر حل مشکلت از ریشه باش...اینجا باز ی سریا هستن زندگی خودشون خرابه میخان زندگی بقیه هم خراب شه ..همه دلسوزانه راهنمایی نمیکنن

به اون حس 6 بگو به موکلش بگه اگه تا این حد از آینده خبر داره، چرا بزرگترهاشون،وقتی سلیمان به عصا تکیه زده بود و همونطوری فوت کرد نفهمیدن و همینطور داشتن براش کار میکردن؟ اگه علم غیب داشتن همون موقع می‌فهمید. 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

چرا حس ششم و این مسخره بازیا رو باور دارید 

هیچکی جز خدا از آبنده خبر نداره هیچکی چه جن چه انسان 

یه کم فکر کنید سال ۲۰۲۴ هستیم چرا ابنقد دنبال خرافاتید

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
به اون حس 6 بگو به موکلش بگه اگه تا این حد از آینده خبر داره، چرا بزرگترهاشون،وقتی سلیمان به عصا تکی ...

چقد حق بود از این زاویه بهش دقت نکرده بودم

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
من یبار به حس ششم فروغ گفتم باردارم یا نه گفت بارداری  مجردم ولی    

🤣🤣🤣🤣🤣

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
به اون حس 6 بگو به موکلش بگه اگه تا این حد از آینده خبر داره، چرا بزرگترهاشون،وقتی سلیمان به عصا تکی ...

نمیدونم کی قراره مردم ما از خرافات دست بردارن ، هر چی میگذره به جای پیشرفت پسرفت میکنیم والا مامانبزرگای منم اینچیزا رو باور نداشتن میگفتن خدا از آبنده خبر داره 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده